© TeknoZil 2022

Yıldız golcü Trabzonspor'da!

Süper Lig’de bu sezon attığı 9 Golle Trabzonspor’un en golcü futbolcusu konumunda bulunan ve Fildişi Sahilli’nde düzenlenen Afrika Kupası’nda sakatlanan Umar Sadiq yerine Nijerya Milli Takımına çağrılan Onuachu’nun yokluğunda elinde

Süper Lig’de bu sezon attığı 9 Golle Trabzonspor’un en golcü futbolcusu konumunda bulunan ve Fildişi Sahilli’nde düzenlenen Afrika Kupası’nda sakatlanan Umar Sadiq yerine Nijerya Milli Takımına çağrılan Onuachu’nun yokluğunda elinde...

 

 

Enis Destan dışında santrfor oyuncusu kalmayan Trabzonspor’da forvet pozisyonunda alternatif yaratma çalışmaları kapsamında 2021 Yılında 16 milyon Euro bedelle Premier League ekibi Wolverhampton takımından İspanya’nın Sevilla takımına transfer olan ve 2027 yılında kulübüyle sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki Rafa Mir için kulübüne yapılan satın alma opsiyonlu kiralık teklifi kabul edildi..

Oyuncuyla yapılan görüşmelerde de prensip anlaşmasına varan Trabzonspor yönetiminin kısa süre içinde bu transferi açıklaması bekleniyor..

İspanya milli takımı formasını da 6 kez terleten 1.91 boyundaki İspanyol santrfor Rafa Mir bu sezon La Liga’da çıktığı 15 karşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER