İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması'na Başvuru için Son İki Hafta!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması'na Başvuru için Son İki Hafta!
İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın düzenlediği 10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nda başvuru heyecanı sürüyor. 7 Ağustos’ta başlayan ve yüzlerce fotoğraf tutkununun yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın son başvuru tarihi 24 Eylül.

İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın düzenlediği 10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nda başvuru heyecanı sürüyor. 7 Ağustos’ta başlayan ve yüzlerce fotoğraf tutkununun yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın son başvuru tarihi 24 Eylül. 

İklim değişikliğinin dünyamıza ve yaşadığımız çevreye olan etkisine dikkat çekmek isteyen Alarko Carrier’ın, bu yıl onuncusunu düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları 24 Eylül’de sona eriyor. Alarko Carrier’ın ilgili sosyal medya hesaplarını takibe alan ve çektikleri fotoğrafları #AlarkoCarrierKüreselİklim2023 etiketiyle birlikte @alarkocarrier Instagram veya @alarko_carrier Twitter hesabını etiketleyerek paylaşan tüm fotoğraf tutkunları yarışmaya başvurabiliyor. 

En Çarpıcı Kareler Belirlenecek 

24 Eylül tarihine kadar Instagram ve Twitter’da “herkese açık” şekilde yüklenen fotoğraflar, editoryal elemeden geçirilerek Alarko Carrier’ın mikro sitesine yüklenecek. 25-28 Eylül tarihleri arasında ön eleme kurulu tarafından yapılacak değerlendirmede, en iyi 50 fotoğraf belirlenecek. Ön elemeden geçen fotoğraflar yarışmanın Seçici Kurulu tarafından değerlendirilecek ve en iyi ilk 20 fotoğraf belirlenecek. İlk 20’ye kalan fotoğraflar 29 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında Seçici Kurul tarafından yapılacak final oylamasında değerlendirmeye alınacak. Finale kalan ve ödül almaya hak kazanan yarışmacılar, 16 Ekim 2023 tarihinde Alarko Carrier’ın resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Yarışmaya katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiye yarisma.alarko-carrier.com adresi üzerinden ulaşılabilir.

 

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier iklimlendirme sektörünün önemli üreticiler arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier, dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yaparak bu ürünleri tüketicilerine sunuyor. Üretici kimliğinin yanı sıra Toshiba markasıyla bireysel klimaların, ısı pompalarının ve aynı zamanda Carrier ve Wolf marka ürünlerinin ithalatını ve satışını gerçekleştiriyor. Değişen tüketici ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üstün teknolojili ürünler geliştiren Alarko 

Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak global ölçekli projeleri ile Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Müşteri odaklı hizmetini yurt içinde de sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası servis ağıyla tüketicisine ulaşıyor.  

Alarko Holding çatısı altında bulunan Alarko Carrier, lider ve bağımsız uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yayımladığı “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde 4 yıl üst üste yer alan tek markadır.

İlk yerli kombi üreticilerinden olan Alarko Carrier, sektöründe SA 8000 ve Enerji Yönetim Standardı Belgesi (ISO 50001) alan İlk Türk Şirketidir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Türkiye'nin En Büyük Festivali V Weekend İçin Geri Sayım BaşladıÖnceki Haber

Türkiye'nin En Büyük Festivali V Weekend...

Troya Kültür Yolu Festivali 2. GünSonraki Haber

Troya Kültür Yolu Festivali 2. Gün

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar