İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2411

"Abdullah Avcı Konyaspor Avladı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Abdullah Avcı Konyaspor Avladı"
Abdullah Avcı Tebrik Ediyorum. Futbolcuları Kutluyorum. Mücadeleyi son Ana kadar bırakmadı. Kazanmayi Bildik.

Abdullah Avci Konyaspor Avlamayı Başardi.Tebrik Ediyorum Abdullah Avcı Futbolcularımiz Son Dakika'ya Kadar Mücadele Etti. Konyaspor Deplasmanında Önemli Üç Puan Hanesina Yazdırdı. Abdullah Avcı Takımı Ateşlemeyi Başardi. Kazanmayı bildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Osayi Samuel Ceza Vermedi. Adam Dövdü ama Türkiye Futbol Federasyonu Ceza Bile Verme Gereği Duymadi Heralde Ali Koç Onların Gözünü Korkutmuş Belli Oluyor. Türkiye Futbol Federasyonuna Çağrim Bir An Önce Görevi Bıraksınlar Yapamıyorsa Mehmet Büyük Ekşi En İyi Hizmet Trabzonspor'a Görevi Birakman Olacak Görevi Bırakırsan Türk Futbolu Sizden Kurtulur. Sizden Kurtulmadikca Türk Futbolunun Sızden Cekeceği Çok Şey Olacak. Bir An Önce Görevi Birakmalisin Yapamıyorsun Belli Uzatmanın Anlami Yok Adaletli Kararlar Alamadın Belli Oluyor. Trabzonspor'a verdiğin Cezalardan Çek Git Türk Futbolundan Bizde Kurtulalim Sende Kurtul Türk Futbolu Temiz Kalsın. Temiz Olsun Türk Futbolu

Bir An Önce Sivaspor Hazırlıklarına Başlamaliyiz. Bir Ance Önce Sivaspor Hazırlıklarına İnşallah Başlariz Kendi Evimizde Oynayacağiz Seyirci Alınacak Mı Alinmayacak Mi Belli Değil Daha Seyircisiz Oynanma İhtimali Yüksek Gözüküyor.  Türkiye Futbol Federasyonu Trabzonspor'a 6 maç ceza verdiği için Seyircisiz Oynama İhtimali Yüksek Gözüküyor... İnşallah Sivaspor Maçını Kazanarak Yolumuza Devam Ederiz. Sivasspor Karşisinda Trabzonsporuma Başarilar Diliyorum.

Umarım Okursunuz Köşe Yazimi Herkesin Kadir Gecesi Şimdiden Mübarek Olsun Herkese Hayirli Kandiller Diliyorum...

Kalın Sağlicakla

Hörmetlerle

Alper Dural Yazdı...

 


Adform ve Scope3, reklamverenlerin sürdürülebilirlik taahhütlerini mümkün kılıyorÖnceki Haber

Adform ve Scope3, reklamverenlerin sürdü...

Merkez Bankası'ndan hükümete açık mektup! Asgari ücret mesajı dikkat çekiciSonraki Haber

Merkez Bankası'ndan hükümete açık mektup...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar