İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2444

Abdullah Avcı'nın Bakasetas ve Trezeguet Kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı'nın Bakasetas ve Trezeguet Kararı
Kritik dönemde kazanılan Fenerbahçe zaferiyle moral bulan ve geleceğe daha umutlu bakan Trabzonspor, Konyaspor maçını kazanıp rüzgarı iyice arkasına almak istiyor.

11’de başladığı ilk maçta gol atan Pepe’yi yine sahaya sürmeyi planlayan Avcı, diğer kenarda Visca’yı oynatacak. İleri uçta Onuachu üzerinden planlar yapılırken, bu kez set oyununda dev forvetin ceza sahasında daha çok topla buluşturulması hedefleniyor. Fenerbahçe deplasmanında Onuachu’ya atılan uzun toplarla çıkan Bordo-Mavili takımı, bu kez geride pasla oyunu kuracak.

Bakasetas ve Trezeguet sonradan

Orta sahanın merkezinde Berat-Mendy ikilisinin performansından memnun kalan Avcı, derbide asist yapan Abdülkadir Ömür’ü de 10 numara gibi görevlendirip, rakip ceza sahasına daha fazla girmesini istiyor. Abdullah hoca, genç yıldızın skor üretkenliğini artırmayı hedefliyor. Fenerbahçe maçına göre tek değişiklik olacak, o da zorunlu. Sarı kart cezalısı Eren Elmalı’nın yerine Larsen 11’e girecek. Bakasetas, Trezeguet gibi yıldızlar ise ikinci yarıda sahaya sürülecek.

HABERTS


Dünyaca Ünlü Yazardan 92. Kitap: İrade PsikolojisiÖnceki Haber

Dünyaca Ünlü Yazardan 92. Kitap: İrade P...

4A 4B 4C olan emeklilere 21 gün uyarısı!Sonraki Haber

4A 4B 4C olan emeklilere 21 gün uyarısı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar