İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2506

Ahmet Ağaoğlu'nun Erzurumspor maçı sonrası açıklamaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Ağaoğlu'nun Erzurumspor maçı sonrası açıklamaları
Trabzonspor'un Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi 30. Haftasında BB Erzurumspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Biraz oyuncuların yorgunluğu, biraz da pandemiden en çok etkilenen takım olduk. Yaklaşık 10-14 günlük bir kayıp oluyor. Şartlar ne olursa olsun, burası Trabzonspor ona göre oynamamız lazım. Daha coşkulu, daha agresif olmak gerekiyor. Benim yapacağım değerlendirme bu kadar olur teknik değerlendirmeyi hocamız yapar." ifadelerini kullandı.

FİFA BAŞVURUSU

Başkan Ahmet Ağaoğlu, salı günü FİFA'ya gerçekleştirilen başvuru hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Ağaoğlu'nun konuşmalarından satır başları;

FIFA başvurusunu yaptık. Bu sadece Trabzonspor’un başvurusu değil. Her takım başkanının hocasının serzenişleri var. Bizim de söylediğimiz şuydu; İki senede dört kez MHK değişti ama hakem şikayetleri devam ediyor. Dört tekerlek değiştiğinizde araç gitmiyorsa sıkıntı demek ki sistemde. Biz bunu dile getirdik. En son olarak da Kulüpler Birliğinin de tamamına yakınının desteğiyle hazırladığımız dosyayı FIFA’ya gönderdik. İçeriğinde çok farklı bilinmedik şeyler yok. Verilmiş olan Avrupa İnsan hakları Mahkemesinin uygulanmayan kararı var. Ombudsmanlığın 20sayfalık bir raporu var. Bu raporda eksikler sıkıntılar detaylı olarak anlatılıyor. Bu aslında TFF için bir fırsattı. Ne düşündüklerini bilemiyorum ama tercih etmediler. Burada verilen mücadele Trabzonspor mücadelesi değil, marka değeri sürekli olarak düşen, tartışmaların zirve yaptığı herkesin şikayetçi olduğu, Türk futbolunun selameti için yapılan bir başvuru. Dosa FIFA’ya gönderildi. Benim tahminim Disiplin kurulu bu dosyayı Konfederasyona gönderecek. Çünkü UEFA’ya bağlıyız.

Verilmiş olan kararlar var. Birisi ombudsmanlık denilen müessenin Avrupa İnsan hakları mahkemesinin kararına atıfla hazırladığı bir tavsiye kararı var. Bunu sadece biz değil herkes görüyor. Bireysel olarak Trabzonspor başkanı çıktı konuştu diğerleri çıktı konuştu. Herkes adalet istiyor. Adalet sağlanması için görev yapanların özgür ve bağımsız olarak görev yapması lazım. Hiçbir baskı altında olmamaları lazım. Kurulların bağımsızlığı konusunda tartışıldığı bir ortam var. Bu ortamda adaleti tesis etmek çok güç. Bunun kökünden çözülmesi lazım. 

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

TRABZON HABER MERKEZİ MOBİL UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS) YAKINDA!

Anahtar Kelimeler:
Erzurumspor 0-0 TrabzonsporÖnceki Haber

Erzurumspor 0-0 Trabzonspor

İbrahim Onur Topaloğlu: Desteğe DevamSonraki Haber

İbrahim Onur Topaloğlu: Desteğe Devam

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar