İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2444

Avcı ve Doğan, Onuachu ile bir araya geldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avcı ve Doğan, Onuachu ile bir araya geldi!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı, Afrika Kupası'ndan dönen Paul Onuachu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Southamptonile ilk tur görüşmeleri tamamlandı... İngiliz kulübü bonuslar dahil 12 milyon euro'luk bir rakam ortaya çıkması durumunda Paul Onuachu'yu vermeye razı oldu.

Trabzonspor'un beklentisi ise transferi çok daha düşük bir rakama bitirmek. Hedefleri ise öncelikle Nijeryalı golcüyü ikna etmek.

Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı, Afrika Kupası'ndan dönen Onuachu ile bir araya geldi. Avcı kendisi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Doğan yapabileceklerinden bahsetti. Nijeryalı da isteklerini anlattı.

BEKLENENDEN OLUMLU GEÇTİ

İlk etapta 3 tarafın da birbirine yaklaşımı oldukça sıcak. Onuachu, Championship'e gitmek yerine gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak Trabzonspor'un bir parçası olmak istediğini söyledi.

Beklenenden çok daha olumlu geçen görüşmelerin ardından Doğan, Onuachu'ya bir teklif hazırlatmaya başladı. Eğer Nijeryalı bu konuda ikna olur ve evet derse, Southampton'la bonservis görüşmelerinde Trabzonspor'un pazarlık gücü çok daha güçlenecek.

KAYNAK: FOTOSPOR


"Abdullah Avcı Adana Demirspor'u çözdü"Önceki Haber

"Abdullah Avcı Adana Demirspor'u çözdü"

Kiracıların korktuğu açıklama Bakan Tunç'tan geldiSonraki Haber

Kiracıların korktuğu açıklama Bakan Tunç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar