İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2513

Başkan Ertuğrul Doğan Pahalı Transfer Konusunda Son Sözü Söyledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ertuğrul Doğan Pahalı Transfer Konusunda Son Sözü Söyledi
Trabzonspor Başkani Ertuğrul Doğan, bugün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından başkan Doğan açıklamalarda bulundu.

Ziyaret öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Doğan, ‘Ek gelirler de var. Önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta Papara ile birlikte çok detaylı açıklamayla lansman yaparak, basını bilgilendireceğiz,’ dedi.

Başkan Doğan şu ifadelere yer verdi:

70 MİLYON EURO’LUK NAKİT AKIŞI

”Trabzonspor camiasının, rakipleriyle mücadele etmesi için birlik içinde olması gerekiyor. Şehirde birlik ve bütünlük içinde olması lazım. Sonuç ne olursa olsun, tribünlerin dolması gerekiyor. Ben geldiğim gün de söylemiştim: Ciddi ekonomik sıkıntılar yaşıyorduk.70 Milyon Euro’yu bulan nakit akışını kulübe soktuk. Tüm bu sorunları aşmak için camianın gücünün bir araya gelmesi gerekiyor. Taraftarın takıma sahip çıkması, tribünleri doldurması gerekiyor’

”TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN’

”Biz 4 aylık bir yönetim kuruluyla çalışıyoruz. 4 ayda 70 milyon Euro’ya ulaşan sadece sponsorluk anlaşmaları yapıldı. Bunun 30 Milyon Euro’ya yakın kısmı kulübe nakit olarak girdi. Tüm bunlara rağmen Trabzonspor’un borç yükü devam ediyor. Biz bunları aşarak transfer yapmak istiyoruz. Ancak transfer yapmak sadece parayı vermekle ilgili değil. Elimizde birçok oyuncu bulunuyor. Bu oyuncuları bir şekilde elden çıkarmamız gerekiyor. Kontratları var ve bu oyuncuların paralarını istiyorlar. Süreç zorlu, ilk gün söz verdiğimiz gibi ekonomik zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahibiz. Taraftarımız bize güvensin, takımlarının yanında olsun, tribünleri doldursun, hocalarına, takıma sahip çıksın”

‘TRABZONSPOR GEÇEN YIL TARİHİNİN EN YÜKSEK BEDELLİ KADROSUNA KURDU, SONUÇ ORTADA’

Rakiplerin yaptığı transferlerle ilgili olarak ise Doğan, ‘Bizim rakiplerle bir ilgimiz yok. Onlar, kendi içlerinde durumu değerlendirecekler. Kendi camialarını bağlar. Yaptıkları transferlerin bedelini kendileri ödeyecekler. Bizi ilgilendiren bir durum değil. Trabzonspor geçen yıl tarihinin en yüksek bedelli kadrosunu kurdu. Sonuç ortada. Birlik olmadıkça, sahada sahaya çıkardığınız takımın ücretini ödemedikçe oluşturduğunuz kadronun bir anlamı yok. Biz sahada birlik olmaya, sahada mücadele etmeye ve kurduğumuz kadronun ücretini ödemeye odaklandık. Trabzonspor her zaman zirvede olacaktır; biz her türlü mücadelemizi vereceğiz,’ dedi.”


Bir ev sahibinin ilana açtığı ev gündem olduÖnceki Haber

Bir ev sahibinin ilana açtığı ev gündem...

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç Türkiye ve Somali Arasındaki Dostluk Gelecekte de Devam EdecekSonraki Haber

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar