İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2300

Böyle acı görülmedi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Böyle acı görülmedi!
Yürekleri yakan iki ölüm haberi geldi.

Edirne'nin İpsala ilçesi Esetçe beldesinde art arda kalp krizi geçirerek vefat eden Keşanspor Kulübü futbolcusu 17 yaşındaki Enes Bülent ve babası Ramazan Bülent'in cenazeleri defnedildi. Beldedeki tarlada dün babasıyla çalışan Enes Bülent, bir süre sonra dinlenmek için otomobile geçti.

Aracın içinde hareketsiz buldu

Baba Ramazan Bülent (47), aracına baktığında oğlunun hareketsiz olduğunu fark etti. Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan gencin kalp krizi geçirdiği belirlendi. Keşan Lisesi öğrencisi Enes Bülent, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Baba da kalp krizi geçirip öldü

Bir süre sonra kalp kriz geçirerek fenalaşan baba Ramazan Bülent de hastanede hayatını kaybetti. Bir saat arayla vefat eden baba ve oğlu için öğle vakti evlerinin önünde cenaze namazı kılındı. Helallik alınmasının ardından baba ve oğlunun cenazeleri, belde mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Törene, gencin annesi Fatma, ağabeyi Görkem, kardeşi Ömer Bülent, Keşan Belediye Başkan Vekili ve Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Belde Belediye Başkanı Cemal Deniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz ve vatandaşlar katıldı. Gergin, gazetecilere yaptığı açıklamada, spor camiasının çok üzgün olduğunu söyledi.

Bu sene Enes için oynayacağız

Oğlunun acısına dayamayan babanın da hayatını kaybettiğini belirten Gergin, "Bildiğimiz kadarıyla kalp krizi geçirip o da vefat etti. İki cenaze aynı anda çok üzücü. Hem spor camiasının hem bölgemizin başı sağ olsun. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Bu sene Enes için oynayacağız." diye konuştu.

İNTERNETHABER


Rize'de Kalp krizi geçiren jandarma uzman çavuş hayatını kaybettiÖnceki Haber

Rize'de Kalp krizi geçiren jandarma uzma...

Kazancı Holding, 2030 Kurumsal Yönetişim ve Sürdürülebilirlik için yeni yol haritasını belirlediSonraki Haber

Kazancı Holding, 2030 Kurumsal Yönetişim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar