İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2500

Duje Caleta-Car Yeniden Gündemde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Duje Caleta-Car Yeniden Gündemde
Trabzonspor, Nijeryalı forvet Paul Onuachu'nun transferi için yalnızca Southampton ile görüşmelerini sürdürmüyor; aynı zamanda savunma hattını güçlendirmek amacıyla da İngiliz kulübüyle temas halinde.

Geçtiğimiz sezon da Trabzonspor'un gündemine gelen Hırvat savunmacı Duje Caleta-Car, yeniden transfer listesinin üst sıralarında yer alıyor. Caleta-Car, geçen sezon Lyon'da kiralık olarak forma giymişti. Ayrıca, Southampton'ın Polonyalı stoperi Jan Bednarek için de görüşmeler yapıldığı belirtiliyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, her iki oyuncuyu da kadrosunda görmek istediği ve bu transferlerin maliyetine bağlı olarak son kararın verileceği öğrenildi. 27 yaşındaki Caleta-Car'ın Southampton ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Hırvat oyuncu, bu sezon Lyon'da 25 resmi maça çıkarken, 24 kez de milli takım forması giydi. Diğer taraftan, 28 yaşındaki Jan Bednarek'in Southampton ile olan sözleşmesinin bir yıl daha süresi bulunuyor ve bu durum, İngiliz kulübünün bonservis pazarlıklarında yüksek meblağlar talep etmemesine yol açabilir. Bednarek, bu sezon Championship'te 41 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.


Trabzonspor Gurbetçi Avında! İşte Listedeki İsimlerÖnceki Haber

Trabzonspor Gurbetçi Avında! İşte Listed...

Onuachu Transferine Yeni Formül!Sonraki Haber

Onuachu Transferine Yeni Formül!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar