İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Emeklilere o tarihte büyük ikramiye verilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emeklilere o tarihte büyük ikramiye verilecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, milyonlarca emekliyi heyecanlandıracak büyük ikramiyeyi tarih vererek açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mustafa Şen Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında seçim ile alakalı soruları yanıtladı.

Emekli maaşlarına yeni yıl itibariyle yüzde 49,25 oranın zam yapılmıştı. Maaşlara yapılan zam emekliler tarafından tepki ile karşılanırken, yerel seçim öncesi ek zam beklentisi ortaya çıkmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A haber canlı yayınında emeklilere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Şen, milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği sorular arasında yer alan "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusunu da yanıtlayarak "Emekliler konusunda seçimden önce bayram ikramiyesi arttırılacak verilecek. Daha sonra Kurban Bayramı öncesinde de büyük bir ikramiye gelecek. Devletin elinde ne varsa hepsini vatandaşına verdiğini halkın bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Temmuz ayı öncesi bir çalışma yapıldığı açıklayan Mustafa Şen, “Çok büyük bir deprem geçirdik ve devletinde elinde olan parayı orayı gönderdiğini bilinmeli. AK Parti olarak ve liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşı enflasyona karşı asla ezdirmeyeceğini hatırlamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum. Temmuz öncesinde bir çalışma yapılıyor, bu seçimle bağlantılı bir durum değil. Bu konuda gereği yapılacak." dedi.

KAYNAK: KAMU SON HABER

 


Ertuğrul Doğan müjdeyi vermişti! Trabzonspor'a Transfer OluyorÖnceki Haber

Ertuğrul Doğan müjdeyi vermişti! Trabzon...

Trabzonsporlu taraftarlara cam bardak ve küllük fırlatan kişinin kim olduğu ortaya çıktıSonraki Haber

Trabzonsporlu taraftarlara cam bardak ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar