İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Emekliye Bayram İkramiyesi Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekliye Bayram İkramiyesi Belli Oldu
Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı'nda alacağı bayram ikramiyesi tutarını açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti ve emeklilerin bayram ikramiyesinde yapılacak artışı duyurdu.

Erdoğan'ın mitingde yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle:

"Ordu, Türkiye Yüzyılı'nın öncü şehirleri arasında yer alma kararını ortaya koymuştur. Her kim aksini iddia ediyorsa yalancıdır, müfteridir, hilebazdır, hepsinden önemlisi kifayetsiz bir muhteristir. Siyasetin namusu var. Evvela üyesi olduğun partiye sadakat göstermen gerekir."

"Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de bütçe imkanını zorlama pahasına artış planlıyoruz. Önümüzdeki bayramda bu rakamı 3000 liraya çıkartacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları, emeklilerin bayram ikramiyesinde yapılacak artışa ilişkin yeni bir düzenleme yapılacağını ortaya koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu mitingindeki konuşmasından diğer öne çıkan önemli başlıklar şu şekilde:

"Her şehirde rakiplerimize meydan okuyoruz ve eserlerimizle hizmet müktesebatımızla kimseyle yarışacak durumda değiliz. Karşımıza çıkan partilerin birçoğunun ne şehirlerine ne de kendilerine bir faydası dokunuyor.

Ben, bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak AK Partili Erdoğan'ım ve hükümetin başında bulunuyorum. Yerel yönetimlerde de AK Partili belediyeler olduğu zaman şehirlerimizin kılına zarar gelmez.

BİZ YOKSAK, DOĞAL GAZ YOK

Biz olmadığımız sürece büyükşehir belediyelerinin nasıl doğal gaz getireceğini düşünmek bile mümkün değil. Biz varız, dolayısıyla doğal gaz var; biz yoksak, doğal gaz yok.

Depremden teröre kadar hiçbir konuda en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz ve vermeyeceğiz."


Anastasios Bakasetas Özür DilediÖnceki Haber

Anastasios Bakasetas Özür Diledi

Trabzonspor Pendikspor Maçı Kadrosu Belli OlduSonraki Haber

Trabzonspor Pendikspor Maçı Kadrosu Bell...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar