İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2448

Fenerbahçe'de milyar dolarlık oluşum!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'de milyar dolarlık oluşum!
Fenerbahçe'de bir seçim gündemi yok... 29 Mart'ta yapılacak Futbol AŞ Olağanüstü toplantısında Ali Koç'un görevlerinden bazılarından vazgeçeceği ise iddialar arasında. Asıl iddia ise bu sezonda da şampiyonluk gelmezse yönetimin görevi bırakacağı.

Tüm bu konuşmalar ışığında Fenerbahçe’de “ne Ali Koç, ne de Aziz Yıldırım” diyen bir oluşum var… bu oluşum Ali Koç ve Aziz Yıldırım gibi “biat” kültürü istemeyen kuvvetler ayrılığına inanan bir başkanın altında birleşme için çalışıyor. 

Kapısı çalınan camianın önde gelen isimlerine “sadece başkanın öne çıkacağı tek adamın yönetiminde bir liderlik değil, herkesin eşit güçlerde olacağı bir yönetim kurulu hayal ediyoruz” diyorlar.  

Bu isimler şimdiye kadar Hamdi Akın ve Mehmet Aydınlar dışında pek çok ismin kapısını çaldı. Aydınlar’la hem Aziz Yıldırım’ı hem de Ali Koç’u barıştıran Koray İnşaat’ın patronu Selim Koray, Tanrıverdi Holding’in sahibi Recep Tanrıverdi, Torunlar İnşaat’ın sahibi Mehmet Torun, Ekşioğlu Holding’in patronu Dursun Ekşioğlu, Seba İnşaat’ın varisi Engin Keçeli, Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, Güral Holding’in önemli isimlerinden Erkan Güral gibi isimler oldu.  

Normal şartlarda isim isim bakıldığında hepsi tek başına aday olsa başkan seçilme ihtimali olan isimler. Bu isimlerden birisine başkanlık teklif edilmesi ya da yönetim kurulunda yer almasının istendiğine dair bilgi yok. Ancak konuşulan toplam servetleri milyar doları bulacak bu isimlerin Fenerbahçe’ye ciddi maddi katkı sağlayabilecekleri.


Haunedy'den Of Ziraat Odasına ziyaretÖnceki Haber

Haunedy'den Of Ziraat Odasına ziyaret

Başkan Karakayalı İhale Süreçlerinden YakındıSonraki Haber

Başkan Karakayalı İhale Süreçlerinden Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar