İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2468

Fenerbahçe'ye piyango vurdu! 400 milyon TL!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'ye piyango vurdu! 400 milyon TL!
Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için Alman devi Borussia Dortmund devrede! Ayrıca İngiliz ekiplerinin de izlediği Ferdi Kadıoğlu, transferi ile Fenerbahçe'ye iyi bir gelir sağlayacak.

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, her geçen gün üstüne koyarak devam ediyor ve Avrupa kulüplerinin de ilgisini çekiyor. Son olarak ise Kayserispor maçında attığı harika gol ile yine ön plana çıkan Ferdi için Borussia Dortmund'un yoğun bir ilgisi var.

FENERBAHÇE'YE FERDİ KADIOĞLU İÇİN 20 MİLYON EURO

Belçika basınının duyurduğu habere göre Ferdi Kadıoğlu için Borussia Dortmund devrede ve beklenen bonservis miktarı ise en az 20 milyon euro! Kayserispor maçında ayrıca Newcastle United ve Brighton'dan temsilcilerin izlediği yetenekli oyuncu için birçok kulüp planlamalar yapıyor.

400 MİLYON TL

2018 yazında Hollanda'dan çok uygun bir bonservis miktarı ile satın alınan Ferdi Kadıoğlu, yaklaşık olarak 400 milyon liralık bir bedel ile Avrupa'ya gidecek gibi duruyor.

Takım kadrosunda kritik planlamalar yapan Borussia Dortmund, potansiyelli isimlere yönelmek istiyor ve bu doğrultuda da Ferdi Kadıoğlu'nu önemli bir hedef olarak belirlemiş durumda. Alman devi, 23 yaşındaki oyuncuyu gelecek sezonun kritik yatırımlarından biri olarak görüyor.

İSTİKRARLI PERFORMANS

Fenerbahçe forması ile bu sezon toplam 32 maça çıkan Ferdi, 1 gol ile 3 asistlik katkı sağladı. 23 yaşındaki yetenekli sağ bek, istikrarlı performansı ile de ayrıca dikkat çekerken, oyuncunun güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro.


Foça'da Okullara devam edebilecek depremzede öğrenciler için gerekli yönlendirmeler yapılıyorÖnceki Haber

Foça'da Okullara devam edebilecek deprem...

Karşıyaka'da 8 Mart'a Özel Kadın SöyleşisiSonraki Haber

Karşıyaka'da 8 Mart'a Özel Kadın Söyleşi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar