İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2499

Ferdi Kadıoğlu inanılmaz rakamla gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ferdi Kadıoğlu inanılmaz rakamla gidiyor
Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihine geçecek bir rakamla transferine hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gösterdiği harika performansla Avrupa devlerini peşine takmış durumda. Başarılı futbolcunun en ciddi talipleri ise Napoli ve Ajax. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için kapıyı 25 milyon eurodan açarken bu transferi dolaylı yoldan etkileyebilecek bir gelişme yaşandı.

FERDİ KADIOĞLU TRANSFERİNDE FLAŞ DETAY

Fenerbahçe'den yaptığı Eljif Elmas ve Kim Min-Jae transferlerinden son derece memnun olan Napoli, Ferdi Kadıoğlu için de bastırıyor. Ekonomik açıdan eli çok da güçlü olmayan İtalyan ekibi, yapmaya hazırlandığı tarihi transfer satışıyla Ferdi Kadıoğlu pazarlıklarına eli kuvvetli oturacak.

FERDİ KADIOĞLU İÇİN KESENİN AĞZINI AÇACAKLAR

Ferdi Kadıoğlu'nu sezon sonunda mutlaka kadrosuna katmak isteyen Napoli, Avrupa'yı sallayacak transfer satışıyla birlikte Fenerbahçe'nin karşısına kesinin ağzını açarak gelecek. İtalyan ekibinin kasasını dolduracak o transfer satışı Khvicha Kvaratskhelia ile gerçekleşecek.

180 MİLYON EUROLUK ÇILGIN TRANSFER

İddiaya göre PSG, Gürcü yıldız için tam 180 milyon euroyu masaya koydu. Napoli'nin söz konusu rakamı kabul edeceği iddia ediliyor. Söz konusu durumda İtalyan ekibi, Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisi için Fenerbahçe'nin istediği 25 milyon euro seviyelerine çıkabilecek.

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇECEK

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nu 25 milyon euroya satması halinde kulüp tarihinin rekorunu kıracak. Başarılı futbolcu, Elvir Baljic'i geride bırakıp Fenerbahçe'nin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon ligde çıktığı 23 maçta 1 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı.

Anahtar Kelimeler:
Serhan Ada: Kültür ekonomisinde yüzde 30 gibi bir kayıp varÖnceki Haber

Serhan Ada: Kültür ekonomisinde yüzde 30...

Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü için Proje Sınavı YapıldıSonraki Haber

Samsun Keşif Kampüsü ve Canik Özdemir Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar