İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2393

Galatasaray'da transfer Bombası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray'da transfer Bombası!
Galatasaray'da transfer sürecini yöneten Erden Timur'un son bombası yine çok konuşulacak.

Galatasaray'da transferler yavaş yavaş açıklanmaya devam ederken, Erden Timur boş durmuyor. Genç yönetici, golcü için sağlam bir isme yatırım yapmaya hazırlanıyor. Erden Timur, golcü yıldız Marko Arnautovic'i kadroya katıyor.

ERDEN TİMUR'DAN GOLCÜ BOMBASI

Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed ile yollarını ayıran Galatasaray , golcü transferinde Haris Seferovic'i kadrosuna kattı. Fakat Sarı- Kırmızılılar, İsviçreli forvetten başka bir oyuncuyu daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu doğrultuda gündemdeki isim de Marko Arnautovic... Daha önce Süper Lig'de; Fenerbahçe ve Beşiktaş 'ın gündemine gelen 33 yaşındaki forvetin menajeri ile temas kurulduğu öğrenildi. Şu anda İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın formasını giyen ve 2 yıllık kontratı kalan Avusturyalı santrforun, 4 milyon Euro üzerinde bir ücret talep ettiği ortaya çıktı. Fakat Aslan, bu rakamın çok yüksek olduğunu belirtti.

ORTA YOL BULUNACAK

Şimdi ise taraflar arasında orta yol aranıyor. Eğer yıllık ücret konusunda bir çözüm bulunursa bu kez rota İtalya olacak. Galatasaray Yönetimi, Bologna ile bonservis pazarlığına girecek. Yıldız forvet, geçtiğimiz sezon Çin ekibi SH Port'tan, Bologna'ya 3 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Anahtar Kelimeler:
Deniz Zeyrek Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne geliyorÖnceki Haber

Deniz Zeyrek Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne...

Başkan Soyer Çandarlı’daki Gençlik Kampı’nı ziyaret ettiGençler bu memleketi değiştirme potansiyeline sahipSonraki Haber

Başkan Soyer Çandarlı’daki Gençlik Kampı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar