İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2500

Güntekin Onay'ın sözleri Trabzonsporlu taraftarları kızdırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güntekin Onay'ın sözleri Trabzonsporlu taraftarları kızdırdı
Yayıncı kuruluş spikeri Güntekin Onay, Trabzonspor-Gaziantep maçının ilk yarısında söylediği sözlerin ardından tepki çekti.

Onay, 3-0 biten ilk yarının ardından hakem Suat Arslanboğa'nın karşılaşmanın önüne geçtiğini söyledi. Tecrübeli spikerin bu sözlerinin ardından Trabzonsporlu taraftarlar Onay'ı tarafsız olmaya davet etti.

rabzonspor'un Gaziantep ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Devre arasında yayıncı kuruluş spikeri Güntekin Onay'ın sözleri sosyal medyada tartışma çıkardı.

Onay, Trabzonspor'un ilk yarıyı 3-0 önde kapattığını ancak Suat Arslanboğa ve VAR hakeminin maçın önüne geçtiğini söyledi. Onay'ın Abdülkadir Ömür'ün attığı gol için de 'şut atmadı, orta yaptı' ön görüsünde bulunması bordo mavili taraftarların tepkisini çekti.

Sosyal medyada konuyla ilgili yapılan paylaşımlar şöyle;

Abdüş yılın golünü atınca beinsports güntekin onay; orta yapmak istedi gol oldu, volkan demirel hakemle alakalı laf salatası, feyyaz ikinci yarı antep bişeler yapmalı, sorsan futbol yorumcuları, yoksa tuttukları takımların soytarıları mı?

Kişmiroğlu (@Kismiroglu61) November 22, 2021

Güntekin Bey, tarafsız olması gereken bir yayın ortamında hakemin taraflılığını konuşuyorsunuz. Üzerine üstlük, Abdulkadir'in golüne de gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. Trabzonspor sadece lider olduğunda antipatinizi topluyor. Bunu izlemek çok keyifli gerçekten(!) @guntekin_resmi

— Magnetarian (@cihangirpln) November 22, 2021

Güntekin Onay niyet okumaya başlamış. “Abdülkadir orta yapmaya çalışmış” falan filan. Ne kadar zorunuza gidiyor ya, ne kadar ağladınız ya. Siz afgurmaya devam edin. Geliyor gelmekte olan @beINSPORTS_TR

— Oğuzhan Seçilmişoğlu (@ogzsclm) November 22, 2021

Bu yorumu diğer 3 takım içinde yaparmıydın @guntekin_resmi

— kral0057 (@bordomavi57) November 22, 2021

@beINSPORTS_TR sunucusu @guntekin_resmi ve yorumcularının hepsi Trabzonspor'un galibiyetinden çok üzgün. Takım 3 atmış utanmasalar Gaziantep'in hakkıydı diyecekler. Daha çok üzüleceksiniz @Trabzonspor

— hüseyinavnidanyal (@hadanyal)

YENİŞAFAK

Anahtar Kelimeler:
Ağız ve diş sağlığının önemi, çocukluk döneminde anlatılmalıÖnceki Haber

Ağız ve diş sağlığının önemi, çocukluk d...

İbrahim Onur Topaloğlu: Adım Adım RekoraSonraki Haber

İbrahim Onur Topaloğlu: Adım Adım Rekora

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar