İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2324

Gürespor 8^'de 8 yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürespor 8^'de 8 yaptı

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, TKBL’nin 26. Haftasında evinde Alanya Belediyesi Antalya Güneşi’ni 77-72 mağlup ederek üst üste 8. galibiyetini elde etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 26. Hafta kendi sahasında Alanya Belediyesi Antalya GSK ile karşılaştı. Edremit Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip daha istekli başladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyreği ev sahibi Gürespor 23-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte konuk ekip Seda Tabakçı ve Mikayla Cowling ve Özge Karataş’la  sayılar bulurken ev sahibi Zakyia Weathersby ve Gizem Kumandanoğlu ile karşılık verdi. Soyunma odasına Antalya Güneşi 41-38 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Gürespor, savunmasını sertleştirip hücumda Zakyia Weathersby ve Gizem Kumandanoğlu’nun sayılarına Arifecan Vardar, Avinar Kaya ve Yağmur Öztürk’te eklenince öne geçerek çeyreği 59-54 önde bitirdi. Final periyodunun başında konuk ekibin Baş Antrenörü karşılaşmanın hakemine şiddetli bir şekilde itirazda bulunca önce teknik faul ardından da salon dışına gönderildi. Konuk ekip maça ortak olmak için daha etkili olmaya çalışırken ev sahibi ekip seyircisinin de desteği ile rakibine izin vermeyerek salondan 77-72 galip ayrılmayı başardı.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, bu sonuçla üst üste 8. galibiyetini elde etti. Körfezin Melekleri’ni Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Kulüp Başkanı M. Agah Ferhatoğlu, yönetim kurulu üyeleri çok sayıda taraftar yalnız bırakmadı.

Gürespor’da Zakyia Weathersby 21 sayı 11 ribanuntla double double yaparken Gizem Kumandanoğlu 18 sayı 6 ribaund, Arifecan Vardar 12 sayı 7 ribaund, Avinar Kaya 11 sayı, Yağmur Öztürk 10 sayı 3 ribanud 6 asist, Fatma Nur Şimşek 5 sayı ile galibiyete katkı verdi.

Konuk Alanya Belediyesi Antalya Güneşi’nde ise Mikayla Cowling 21 sayı 10 ribanund’la double double yaparken Seda Tabakçı 18 sayı 7 ribanud, Özge Karataş ise 16 sayı 6 ribauntla oynadı.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ligin 27. Haftasında 25 Mart Cumartesi günü Turgutlu Belediyespor’a konuk olacak. 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


Galatasaray bombayı patlatıyor!.Önceki Haber

Galatasaray bombayı patlatıyor!.

Yüksek İstişare Kurulu sonuç bildirgesini değerlendirdiSonraki Haber

Yüksek İstişare Kurulu sonuç bildirgesin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar