İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2298

Güzel Sanatlar Merkezi'nde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güzel Sanatlar Merkezi'nde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Nevşehir’de her yaş grubundan insanı sanatla buluşturan Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde yeni dönem kurs kayıtları başladı. Merkezde, önümüzdeki haftalarda başlayacak yeni döneminde, gitar, ud, yan flüt, keman ve bağlama gibi çok sayıda müzik aletinin kullanımını öğrenmek isteyenler için ücretsiz kurslar açılacak.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz haftalarda Kültür Park içerisinde açılan Güzel Sanatlar Merkezi, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Çocuk ve gençlerin yanı sıra yetişkinleri sanatla buluşturan merkezde, alanında uzman eğitmenler nezaretinde, hafta içi ve hafta sonu açılan kurslara yüzlerce kişi katılıyor.

Merkezde açılan kurslara katılmak isteyenler için yeni dönem kurs kayıtları da başladı. Yeni dönemde, Nevşehir’de ilk kez açılacak olan yan flüt, ud, ney, perküsyon kurslarının yanı sıra bağlama, keman ve gitar gibi müzik aletleri kullanım kurslarının açılacağı merkezde ayrıca Güzel Sanatlar Yetenek Sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Görsel Sanatlar’ın yanı sıra Resim Sanat (Yağlı Boya- Karakalem) kursları açılacak.

Merkezde mevcut kursların dışında farklı müzik aletlerine ilgi duyanlar için de kurslar açılması planlanmakta.

Hafta içi ve hafta sonu açılması planlanan kurslara dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

 Kurslara katılmak isteyenler 10 Şubat 2023 tarihine kadar, Kültür Park içerisinde bulunan Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’ne veya Paşakonağı’ndaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilecekleri gibi www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Kurs Başvuruları sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


Kocaeli Büyükşehir, terzileri meslekte onur gecesinde buluşturduÖnceki Haber

Kocaeli Büyükşehir, terzileri meslekte o...

25 Yıllık Sorun Çözüldü Ölüdeniz'de Yüzler GüldüSonraki Haber

25 Yıllık Sorun Çözüldü Ölüdeniz'de Yüzl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar