İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2521

Hasan Ayaydın'dan MHP Araklı İlçe Teşkilatı'na Sert açıklama!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Ayaydın'dan MHP Araklı İlçe Teşkilatı'na Sert açıklama!
MHP Araklı 2019 Yerel seçimleri belediye başkan aday adayı ve Parti üyesi Hasan Ayaydın, MHP Araklı ilçe merkezine sert açıklamada bulundu.

Hasan Ayaydın, "MHP Araklı ilçe yönetim kurulu parti üyelerini, sırf kongre kazanmak uğruna uydurma sebeplerle bu kış ayında Erzurum il disiplin kuruluna vererek hem bu üyelerimizin onurlarıyla oynanmış hem de dalga geçilmiştir. Bu kabul edilebilir bir yol değildir. Sen kalkacaksın 07.12.2019 Cumartesi günü, Trabzon ili olarak partimize katılım töreni düzenleyeceksin; sonra da, hiç bir sebep yokken 109 kişiyi bu kış ayında Erzurum’da il disiplin kuruluna vereceksin. Üyelerimizin adreslerine evrak göndereceksin. Bu bir çelişki değil midir? Amacınız nedir? Küçük olsun benim olsun; içerisinde olduğunuz durum apaçık ortadadır. Ne yaparsanız yapın, yaptıklarınızla bir gün yüzleşeceksiniz. Bu hukuksuz uygulamayı genel merkeze gidip Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ileteceğim. Üyeliklerini silmek istediğiniz kişilerin mahallelerinde partimiz MHP son seçimlerde çok güzel oy aldı. Şimdi siz çıkıp bu insanlara bizim oya ihtiyacımız yok, sizin oylarınızı istemiyoruz, partiden de sizleri kovuyoruz diyorsunuz. Bu ülkücüleri partilerinden kovmak isteyenler, dün hangi partilerin propagandalarını yaptıkları da biliniyor. MHP Araklı İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Yöneticisi Murat Akbayrak’la beraber, Araklı’da MHP’yi bitirmek için son sürat çalışıyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Tüm yasal yollardan onurlarıyla oynanan üyelerimizle beraber haklarını sonuna kadar arayacağız. Başka siyasi partilerden bir tane üyeyi MHP’ye kazandırmak için çalışacağınıza, partiye üye olmuş vatandaşlarımızı partimizden atmaya çalışıyorsunuz.
Bu dava Allah davasıdır. Bu davanın hamurunda şehit kanları var, dul ve yetimlerin duaları var. Şahsi beklenti ve menfaat içerisinde olanların MHP’de işi olamaz. Partimiz MHP hiçbir vatandaşımızın onuruyla oynayacak bir parti değildir. Kendi koltuklarını sağlama almak için çalışan yöneticiler yüzünden, maalesef milletimiz partiden soğuyor. Buradan Araklı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu’na çağrıda bulunuyorum: Kırdığınız bu insanlardan özür dileyin, bu yanlıştan dönün. Yoksa kaybeden partimiz ve davamız olacak. 
Yaptığınız iş doğru değildir."
ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
WhatsApp kullananlar dikkat! 7 Aralık itibariyle yasaklanacakÖnceki Haber

WhatsApp kullananlar dikkat! 7 Aralık it...

Trabzonspor Antalyaspor deplasmanında 3 puan arıyor Muhtemel 11'lerSonraki Haber

Trabzonspor Antalyaspor deplasmanında 3...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar