İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2454

İstiklal Caddesi bebek arabası sahibi kim? Taksim patlaması bebek öldü mü?.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstiklal Caddesi bebek arabası sahibi kim? Taksim patlaması bebek öldü mü?.
Taksim patlaması bebek öldü mü? Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti. Bombayı olay yerine bıraktığı belirlenen Suriye uyruklu şüpheli Ahlam Albashır, İstanbul Emniyeti tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Taksim'deki patlamanın sembolü haline gelen bebek arabasının ise sahibi belli oldu. Peki, Taksim patlaması bebek öldü mü? İstiklal Caddesi bebek arabası sahibi kim? 3 yaşındaki Almeda Sinan'ın sağlık durumu nasıl? İşte haberin detayları....

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamada sembol haline gelen bebek arabası fotoğrafındaki arabanın sahibi minik Almeda Sinan. Taner ve Dilay Sinan çifti kızları Almeda'yla beraber 10 yıldır hiç gitmedikleri İstiklal Caddesi'ne alışveriş yapmak için gitmişti.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün yaşanan terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi yaralandı. Yaralıların bir kısmı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavileri devam edenler yaşananları anlattı. Yaralılar, patlama anında büyük kargaşa yaşandığını ve kendi imkanlarıyla hastaneye geldiklerini belirtti.

"ÇOCUK ARABASINA SARILDIM AMA BİZİ ÇOK UZAĞA FIRLATTI"

Bir anda büyük bir gürültüyle sarsıldıklarını söyleyen baba Taner Sinan, "Bir şey anlayamıyorsun. Birden bire çok büyük bir gürültü oldu. Fena bir basınç oldu. Çocuk arabası elimdeydi. Arabaya sarıldım ama bizi de fırlattı attı. Çocuk arabası orda kaldı, alamadık bir daha. Bir daha patlama olur diye alamadım. Çocuğu kucağıma aldım, koşarak çıktık. Çocuğun yüzünde ve kafasında yaralar var. Hayati bir tehlike yok. Sağ olduğuna seviyorum. Kulağımı kaybettim. Duymayı kaybettim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer: Terör örgütlerinin hepsine lanet ediyoruzÖnceki Haber

İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer: Te...

Enerji Sektöründe Robotikleşme RüzgarıSonraki Haber

Enerji Sektöründe Robotikleşme Rüzgarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar