İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2499

Kadıköy'ü karıştıran fotoğraf! Jorge Jesus'un yerine bomba isim...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadıköy'ü karıştıran fotoğraf! Jorge Jesus'un yerine bomba isim...
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya elenerek turnuvaya veda etti. Karşılaşma sonrası taraftarlar tarafından yönetime tepki çoğalırken, o fotoğraf ortalığı karıştırdı. Ali Koç'un o isim ile birlikte vermiş olduğu poz sonrası tepkiler büyüdü. Bu fotoğraftaki isim, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Jesus'un yerine gelecek isim olarak yorumlandı. İşte bomba habere dair tüm detaylar...

Temsilcimiz Ferbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya elenerek turnuvaya veda etti.

Karşılaşma sonrası taraftarlar tarafından yönetime tepki çoğalırken, o fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Ali Koç'un o isim ile birlikte vermiş olduğu poz sonrası tepkiler büyüdü.

Bu fotoğraftaki isim, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Jesus'un yerine gelecek isim olarak yorumlandı. İşte bomba habere dair tüm detaylar...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Fenerbahçe, Sevilla'yı konuk etti. İspanya'da oynanan ilk maçtan 2-0 yenik ayrılan sarı-lacivertliler, evinde 1-0 galip gelse de bu skor Avrupa macerası için yeterli olmadı.

Kadıköy'de taraftarı önünde üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 41'inci dakikada Valencia'nın penaltıdan bulduğu golle öne geçti.

Karşılaşma boyunca birçok mutlak gol pozisyonuna giren sarı-lacivertli ekip, bulduğu şansları değerlendiremeyince rakip Sevilla adını Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından taraftarların başkan Ali Koç ve yönetim aleyhine yapılan tezahüratları anlayamadığını ifade eden teknik direktör Jorge Jesus, bütün sorumluluğu üzerine aldı.

Jesus, kariyerinde ise bir ilki Fenerbahçe'de yaşadı. Tecrübeli teknik adam 35 yıllık teknik adamlık kariyerinde Avrupa Ligi Son 16 Turu'nu ilk kez geçemedi.

VALENCIA GOLLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Fenerbahçe'de performansı ile göz dolduran Enner Valencia, gollerini sürdürdü. Yükselen performansı ile adından sürekli söz ettiren Valencia, Sevilla maçında da ağları havalandırdı.

41'inci dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Valencia, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Ekvadorlu futbolcu Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 34 maçta; 27 gol, 4 asistlik başarı gösterdi.

ARDA GÜLER DAMGA VURDU

Sarı-lacivertli ekipte Arda Güler, karşılaşmadaki performansı ile alkış aldı. Topla her buluştuğunda stadı dolduran taraftarların büyük heyecan yaşadığı Arda Güler, sahanın her yerinde elinden gelen desteği verdi.

Fiziksel olarak takım arkadaşlarının gerisinde olduğu gerekçesiyle teknik direktör Jorge Jesus'un sürekli görev vermediği Arda Güler, girdiği ikili mücadelelerle sahadaki en başarılı futbolcu oldu.

İSMAİL 6 MAÇ 11'DE SONRA

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, 6 maç sonra Sevilla maçında ilk 11'de yer aldı. Sezona çok iyi başlangıç yapan İsmail Yüksek, yükselen performans grafiği ile milli takım formasını kapmıştı.

19 Ocak'ta Türkiye Kupası'nda oynanan Rizespor maçında 11'de görev alan genç futbolcu, 57 gün sonra Sevilla maçında 11'de yer buldu.

Söz konusu sürede oynanan Ümraniyespor ve Kasımpaşa maçlarında oyuna sonradan dahil olan İsmail Yüksek, Sevilla maçında sahadaki en çok koşan isimlerin başında yer aldı.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Kadıköy'ü karıştıran fotoğraf! Jorge Jesus'un yerine bomba isim...

O FOTOĞRAF GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe-Sevilla maçını birlikte izledi.

Ali Koç ile Erol Bulut'un birlikte verdikleri görüntü ise gündem oldu.

JESUS'UN YERİNE Mİ GELİYOR?

Bu fotoğraf sosyal medyada taraftarlar tarafından Jesus'un yerine Erol Bulut geliyor olarak yorumlandı.

Anahtar Kelimeler:
Yenifoça İztaşıt Seferleri 16 Nisan'da BaşlıyorÖnceki Haber

Yenifoça İztaşıt Seferleri 16 Nisan'da B...

Gülgökçe Korkmaz'dan Pop müziğe yeni “Tavır”Sonraki Haber

Gülgökçe Korkmaz'dan Pop müziğe yeni “Ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar