İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2529

Kupa Finali Öncesi Trezeguet Hareketliliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kupa Finali Öncesi Trezeguet Hareketliliği
Trabzonspor, Samsunspor maçında sakatlanan ve sağ alt adalesinde yaralanma tespit edilen Mısırlı yıldız oyuncusu Trezeguet'yi Medipol Başakşehir ile oynanacak kritik karşılaşmaya yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Trabzonspor, Samsunspor maçında sakatlanan ve sağ alt adalesinde yaralanma tespit edilen Mısırlı yıldız oyuncusu Trezeguet'yi Medipol Başakşehir ile oynanacak kritik karşılaşmaya yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Trezeguet'nin sağlık durumu üzerine konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, "Trezeguet için sağlık ekibimizle birlikte yoğun bir çaba içindeyiz. Oyuncumuz, tedavi sürecinin yanı sıra fizyoterapistler eşliğinde gerekli rehabilitasyon çalışmalarını sürdürüyor. Durumu önümüzdeki 1-2 gün içerisinde daha net bir şekilde anlaşılacak" ifadelerini kullandı.

Trezeguet, hem Başakşehir maçında hem de Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyebilmek için büyük bir azimle iyileşmeye çalışıyor. Bu önemli dönemde Trabzonspor'un anahtar oyuncularından biri olan Trezeguet'nin sahalara dönüşü, takım için büyük önem taşıyor.


Başkan Ertuğrul Doğan Açıkladı! 4 Transfer TamamÖnceki Haber

Başkan Ertuğrul Doğan Açıkladı! 4 Transf...

Trabzonspor'da Onuachu FırtınasıSonraki Haber

Trabzonspor'da Onuachu Fırtınası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar