İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2394

Mehmet Ali Çelik, TİGF Genel Başkan Vekili oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Ali Çelik, TİGF Genel Başkan Vekili oldu
Duayen Gazeteci Mehmet Ali Çelik, Tarafsız İnternet Gazetecileri Federasyonu (TİGF) Genel Başkan Vekili görevine atandı.

Akdeniz Gazetesi, Küresel Akdeniz İnternet Sitesi ve TİNGADER Türkiye Dergisi İmtiyaz Sahibi, TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik’in TİGF’ye katılımı nedeniyle Ankara’da mini bir tören düzenlendi. Törene TİGF Genel Başkanı Kenan Akçahanoğlu, Medya Basın Birliği Federasyonu Başkan Vekili (MBBF) Hüsnü Karabulut, Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Genel Başkan Vekili ve TİGF Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk ile Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı katıldı.

TİGF Genel Başkanı Kenan Akçahanoğlu, Mehmet Ali Çelik’i aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Çok kıymetli büyüğümüz, usta gazeteci Sayın Mehmet Ali Çelik’in katılımıyla federasyonumuz daha güçlenmiştir. Kendisine bütün arkadaşlarımı adına ‘hoş geldiniz, şeref verdiniz’ diyorum ve tecrübelerini bundan böyle federasyonumuz için değerlendirmesini bekliyoruz” dedi.

Çelik ise, TİGF’ye katılmaktan onur duyduğunu kaydetti. İnternet gazeteciliğinin hızla geliştiğini ve sorunların da haliyle çoğaldığını hatırlatan Mehmet Ali Çelik, bu anlamda TİGF’ye çok iş düştüğünü anlattı.

TİGF’ye katılımına Gazeteci-Yazar Müslüm Aktürk’ün vesile olduğunu vurgulayan Çelik, “Sayın Aktürk, bir süreden beri TİGF’ye katılmam için ısrar ediyordu. Müslüm beyin fikirlerine değer veriyorum. Yine benim için çok değerli Karabağ Savaş Suçları Komisyonu (KASSAK) Başkanı kıymetli dostum Salih Kurt beyefendinin de bu oluşumda yer aldığını öğrendim. Dolayısıyla TİGF ailesine katılarak isabetli bir karar verdiğime inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Müslüm Aktürk


Trabzonspor'un Kayserispor karşısında kamp kadrosu belli olduÖnceki Haber

Trabzonspor'un Kayserispor karşısında ka...

Trabzonspor'dan Masouras AçıklamasıSonraki Haber

Trabzonspor'dan Masouras Açıklaması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar