İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2525

Meteoroloji'den Karadeniz'deki 5 il için sert uyarı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meteoroloji'den Karadeniz'deki 5 il için sert uyarı 
Meteoroloji 23 Temmuz tarihli hava durumu tahminine göre, yarın Trabzon, Rize Artvin, Ordu ve Giresun'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan Yağışların ani su baskınlarına yol açabileceği vurgulanırken, oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; 27.07.2021 Salı günü sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak, Ordu ve Giresun ile Trabzon'un batısında çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2), Trabzon'un doğusu ve Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı (75-150 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir. Yağışların Çarşamba günü ilk saatlerde etkisini azaltması bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada vatandaşlar ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Öte yandan geçtiğimiz gün Kerem Ökten’in açıklamasına göre;

“Afet tehlikesi! Doğu Karadeniz’de. 24 saat içerisinde yer yer 250 kilogram bekleniyor. Can kaybı riski yüksek. Dereye yakın evleri boşaltın. Önlem almayın. Hiç düşünmeden boşaltın. En etkili olduğu aralık Salı sabah 9'dan Çarşamba sabah 9'a kadar.” ifadelerini kullanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Başkan Ekrem Şentürk’ten fındık fiyatlarına ilişkin açıklamaÖnceki Haber

Başkan Ekrem Şentürk’ten fındık fiyatlar...

Trabzonspor'da Korkutan Sakatlık!Sonraki Haber

Trabzonspor'da Korkutan Sakatlık!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar