İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Mirvan Bezgin kimdir? Mirvan Bezgin kimdir, nereli, ne iş yapar?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mirvan Bezgin kimdir? Mirvan Bezgin kimdir, nereli, ne iş yapar?
Mirvan Bezgin kimdir? Mirvan Bezgin kimdir, nereli, ne iş yapar?

Mirvan Bezgin 1990 yılında Van’da doğdu. 2000 yılında Antalya’ya taşındı ve eğitim hayatına Antalya’da devam etti. 2006 yılında Nazime Baki Saatçioğlu Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Akdeniz Üniversitesi Muhasebe Bilim Dalını, dönem birinciliği ile bitirdi. Mali Müşavir ruhsatını alarak bürosunu açtı. Halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir faaliyetini devam etmektedir. E-Ticaret ve Lojistik Sektöründe önde gelen Uluslararası firmalara danışmanlık yapmaktadır. Konkordato Komiseri ve Bilirkişi Unvanlarına sahiptir.

Mirvan Bezgin 2021 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü “Geleneksel Kamu Yönetiminden Kamu İşletmeciliğine Geçiş” konusunda hazırladığı proje tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Aynı dönem Süleyman Demirel Üniversitesi, İşletme Yöneticiliği Bölümü “Küreselleşmenin Türk kamu yönetimine etkileri” konusunda hazırladığı proje tezi ile çift daldan ve çift Üniversiteden Yüksek Lisanslarını tamamladı.

Mirvan Bezgin’in Vergi ve Sosyal güvenlik alanlarında çeşitli araştırma ve incelemeleri vardır. Sivil Toplum Kuruluşlarında üyeliği ve görevleri vardır. 

---------------------
Serkan Candaş 
Gazeteci / Basın Danışmanı
0538 582 18 84

https://www.instagram.com/srkncandas/


GHO, 2024 Yol haritasını Didim'de belirlediÖnceki Haber

GHO, 2024 Yol haritasını Didim'de belirl...

Emekliye tamamen bedava olacak!Sonraki Haber

Emekliye tamamen bedava olacak!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar