İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2401

Muhtarlar Bizim En Önemli Yol Arkadaşlarımız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlar Bizim En Önemli Yol Arkadaşlarımız
Muhtarlar Günü için düzenlenen törende ilçeye birlikte hizmet ettikleri Muhtarlara teşekkür eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar,” Her muhtarlık başkanlık makamı, her muhtarımız bizim başkan yardımcımız. Değerli yol arkadaşlarımızla her zaman birlikteyiz, biriz” dedi.

Muhtarlar Günü için düzenlenen törende ilçeye birlikte hizmet ettikleri Muhtarlara teşekkür eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar,” Her muhtarlık başkanlık makamı, her muhtarımız bizim başkan yardımcımız. Değerli yol arkadaşlarımızla her zaman birlikteyiz, biriz” dedi

Mustafakemalpaşa’da yönetimde önemli rol oynayan muhtarlar unutulmadı. 19 Ekim Muhtarlar Günü Cumhurluk alanında düzenlenen özel tören ile kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile birlikte Muhtarlar Derneği Yönetimi kürsü konuşmalarını gerçekleştirdi.

Muhtarlar Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi Başkanı İlhan Ökdem ve Mustafakemalpaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Salih Kalınbacak, konuşmalarında ‘’Mustafakemalpaşa’mız için çalışacağız.’’ Vurgusu yaparak, Cumhurluk Alanına çelenk bıraktılar.

19 Ekim Muhtarlar Günü onuruna verilen yemekte konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ’’ Muhtarlarımız, mahallelerimizin ve köylerimizin en yakın temsilcileri, onların emekleri olmadan, yerel yönetim işleyişi eksik kalır. Toplumların sesi, sorunların çözücüleri, ihtiyaçların karşılayıcıları olan muhtarlarımız ile birlikte, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, daha güçlü, daha birlikte ve daha adil bir toplum inşa etmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Yönetimin önemli parçası olan tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum.’’ Dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Edremit'te Muhtarlar Günü KutlandıÖnceki Haber

Edremit'te Muhtarlar Günü Kutlandı

İZSU, Güneş Enerjisi ile Çalışan İçme Suyu Kuyularını Hizmete AldıSonraki Haber

İZSU, Güneş Enerjisi ile Çalışan İçme Su...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar