İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2395

Murat Sancak ve Tahir Kıran'dan dikkat çeken Trabzonspor sözleri!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Sancak ve Tahir Kıran'dan dikkat çeken Trabzonspor sözleri!
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, instagram canlı yayınında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Çaykur Rizespor başkanı Tahir Kıran'ın Trabzonspor maçı için yaptığı açıklamalara Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'tan Trabzonspor'u destekleyen cevap gecikmedi. Murat Sancak "Kimse Trabzonspor'un hakkını yemeye çalışmasın." ifadelerini kullandı.

Futbol Arena'da görüntülü sohbette konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Trabzonspor hakkında konuşmaları yüzleri gülümsetti.

Sancak, "Trabzonspor, çok iyi takım kurdu. Bizim ilk maçımızında o kadar pozisyona girdik. Bizim kaleye iki kere geldiler. 2 Gol attılar, yendiler" dedi.

Kıran ise "Kesinlikle bizim maçta da benzer oldu, gerçekten bir takım kötü bile oynadığı maçı kazanıyorsa o zaten şampiyon olmayı hak ediyordur" ifadelerini kullandı.

Sancak, "Trabzonspor bu sezon çok iyi bir kadroya sahip, çok da iyi futbol oynuyorlar kimse de adamların başarısına gölge düşürmeye kalkmasın" sözleriyle Trabzonspor'u takdir ettiğini yineledi.

Trabzonspor, bu hafta Çaykur Rizespor ile 24 Nisan'da ise Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek...

 

Anahtar Kelimeler:
Shell Helix, Türkiye Ralli Şampiyonası’na Desteğini SürdürüyorÖnceki Haber

Shell Helix, Türkiye Ralli Şampiyonası’n...

Başkan Sarıalioğlu, "Berat Kandiliniz Mübarek Olsun"Sonraki Haber

Başkan Sarıalioğlu, "Berat Kandiliniz Mü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar