İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2325

Narlıdere'de İzmir'e Hizmet Edenlere Vefa Gecesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Narlıdere'de İzmir'e Hizmet Edenlere Vefa Gecesi
Türkiye Meclis Üyeleri Birliği, geleneksel hale getirdiği vefa gecelerinin sekizincisini, Narlıdere’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İzmir’e hizmet eden yerel yöneticilerin bir araya geldiği gece, İzmir’in efsane başkanlarını bir araya getirdi

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği, geleneksel hale getirdiği vefa gecelerinin sekizincisini, Narlıdere’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İzmir’e hizmet eden yerel yöneticilerin bir araya geldiği gece, İzmir’in efsane başkanlarını bir araya getirdi

Narlıdere, 76 ilde 250 temsilcisi olan Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’nin düzenlediği 8.Vefa Gecesi’ne ev sahipliği yaptı. Sahilevleri’nde bir restoranda düzenlenen geceye İzmir’in yerel yönetimlerinde iz bırakan ve kentin gelişmesine katkı sağlayan çok sayıda isim katıldı.  Vefa gecesinde, yerel yönetimlerde İzmir’e ve Türkiye’ye çeşitli hizmetlerde bulunan isimlere katkılarından dolayı plaket de takdim edildi. Geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarından Burhan Özfatura’nın birlik ve beraberlik mesajı verdiği gecede İzmirli Başkanlar, anılarını ve tecrübelerini paylaştı. 

Açılış konuşmasında söz alan Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, Türkiye’nin en büyük yerel yönetimler STK’sı olduklarını belirterek, “Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’e bu güzel geceye ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz. Burada Türkiye’nin her rengi var. Tam demokratik bir sivil toplum kuruluşuyuz. M.Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete sahip çıkmak bizim ortak noktamız” dedi.

VEFAYI ÜLKEMİZE DUYUYORUZ

Programın ev sahibi olarak Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Burada sizleri ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Vefa gerçekten önemli. Biz en büyük vefayı öncelikle Yüce Atatürk’e, ülkemize ve İzmir’e duyuyoruz. Çünkü bizlere ülkemize, İzmir’e ve halkımıza hizmet etme fırsatı verdi. İzmir’in her sokağında, imar planlarında, kültür merkezlerinde, kent yenilemede imzası bulunan değerli ağabeylerimize, dostlarımıza bu gece bizlerle oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU ŞEHRE EMEĞİNİZİ VERDİNİZ

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da duayen belediye başkanlarının geceye katıldığını ifade ederek, “Bülent Baratalı ağabeyimizi ve birlikte çalışmakta gurur duyduğumuz Burhan Özfatura ağabeyimizi burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Siz değerli başkanlar bu şehre emeğinizi, alın terinizi, zamanınızı verdiniz. Ve güzel şeyler başardınız. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var” dedi.

KİMLER KATILDI?

Vefa gecesine geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarından Burhan Özfatura, 22. ve 23. Dönem İzmir Milletvekili ve Eski Urla Belediye Başkanı Bülent Baratalı, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezirci’nin yanı sıra çok sayıda önceki dönem belediye başkanı da yer aldı. Önceki dönem belediye başkanları arasında; Narlıbahçe Belediye Başkanı Yıldırım Ulupınar, Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Çiğli Belediye Başkanı Tevfik Alyanak, Güzelbahçe Belediye Başkanı Erkan Alkıran, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Güzelbahçe Belediye Başkanı Hülya Yarbuz, Balçova Belediye Başkanı İhsan Ülker, Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar, Karşıyaka Belediye Başkanı Şebnem Tabak ve geçmiş dönemlerde il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği yapmış isimler katıldı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


İlhan Şeşen Küçükçekmece'de Konser VerdiÖnceki Haber

İlhan Şeşen Küçükçekmece'de Konser Verdi

Konak, 11 Ülkeden Gençleri AğırladıSonraki Haber

Konak, 11 Ülkeden Gençleri Ağırladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar