İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Olaylı Derbi Sonrası Başkan Ertuğrul Doğan'dan Sert Sözler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Olaylı Derbi Sonrası Başkan Ertuğrul Doğan'dan Sert Sözler
Trendyol Süper Lig’in 30’uncu hafta maçında Papara Park’ta Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakanın ardından yaşanan olaylar ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu organizesinde Ramada Otel’de basın toplantısı düzenlendi.

Trabzonspor’un hakları VAR’daki eski hakem tarafından çalınmaya kalkmıştı. Adam maçı alıp diğer tarafa vermek için elinden geleni yapmıstı. Türkiye’de hakemlik yapamayacak demiştik, yapamıyor. Trabzonspor ile uğraşan her hakemin sonu aynı olacaktır. Bunu buradan söylüyorum. Trabzonspor camiası içeride birbirini yiyebilir ama dışarıda her zaman tek yumruk halindedir. 

Trabzonspor her zaman anadolunun en büyük savunucusu olmuştur. Bu şehrin tarafları futboldan net bir şekilde anlamaktadır. Sezonun başından beri gelmektedir, Trabzon maçlarında devreye girmeyen VAR’daki sahtekarlar GS-FB maçları olduğu zaman 3 pozisyon geriye giderek 90’larda uzatmalarda yapılanları görmediğini mi düşünüyorsunuz. Niye Anadolu’ya gittiğiniz zaman tepki görüyorsunuz hiç düşünmüyor musunuz? Varsa yoksa kendi haklarınız. Bu maç ile alakalı Ali bey güzel açıklama yaptı. Kendisiyle konuştuk, Fenerbahçe yönetimi ile alakalı hiçbir sıkınıtımız yoktur. Oğlumu Ertuğrul’a emanet etti dedi doğru. Oğlu Trabzon’un turistik noktalarında çalışanlarım tarafından gezdirildi. Bunlar futbolun güzellikleri, tüm bunları teker teker üstüne basarak söylemek istiyorum. Trabzon’da biz arkadaşlarımız ağırladık hiçbir problem yok.

Ama sahada ilk golden önce VAR’ın devreye girmemesi penaltı pozisyonundaki kırmıız kart atlanması 3. gol öncesi faulün verilmemesi. Yıllardır sıkıntı çeken seyirciyi tahrik ettiği doğrudur. Geldiğimiz günden beri adalet diyoruz. Kendi doğrularımızı gözden geçireceğiz. Seyircimiz davasında ne kadar haklı olursa olsun hiçbir şekilde sahanın içerisinde müdehale olmaması gerekiyor. Sahada bunların yapılması yönetim tarafından kabul edilmemektedir. Haklarımızı savunacak güce sahibiz. Trabzonspor yönetimi Trabzonspor’un haklarını her zaman savunur. Sahaya inmekle bir şeyler yapılıyorsa kralını yaparız. Bize zarardan başka götürüsü yok. Trabzonspor sahasında olan olaylardan dolayı cezayı hak etmiştir ama adalet ‘herkes için adalet’ olacak. Sahaya giren yanlıştır evet bugüne kadar birçok yerde su atıldı. Binlerce taraftar girdiği oldu polis arabaları ters çevrildi Türkiye’de ilk defa bir şey oldu. Sahaya giren bir taraftar etkisiz hale getirilmişken şerefsizce bir saldırııya uğradı. Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz.

Binlerce taraftar girdiği  oldu polis arabaları ters çevrildi Türkiye’de ilk defa bir şey oldu. Sahaya giren bir taraftar etkisiz hale getirilmişken şerefsizce bir saldırııya uğradı. Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz.

Bugüne kadar Trabzonspor ilk kez mi mağlup oldu. Bazı Fenerbahçeli oyuncular var kendi arkadaşlarını uyarıyor. 4-5 defa görüntülerde var kendi arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı. Fenerbahçe Kulübü’nden rica ediyoruz bu işlerin nasıl yürüdüğünü nasıl olduğunu biliyorlar. Seyirciyi bu kadar tahrik ettikten sonra yanlış olduğunu tekrar söylüyorum. Kutlamanızı soyunma odasında yapsanız durum ortada herkes neyin ne olduğunun farkinda bu yapılamaz mıydı? Bu sahada birinin başına bir şey gelse hesabını nasıl verecektik. Kafasına vurulan arkadaşımızn başına bir şey gelse ne diyecektik ailesine. Bu işin geriliminin düşürülmesi lazım. Ne Fenerbahçeli arkadaşımızın başına bir şey gelmesini isterim ne de Trabzonsporlu arkadaşımızın gelmesini isterim.  

Taraftarlarımızdan birisinin tutukalndığını öğrendim. Türkiye’nin hangi şehrinde bugüne kadar sahaya giren birisi herhangi bir darp olayına karışmadığı halde tutuklanmıştır. Adalet diyorsunuz ya, bunun neresinde adalet var? Trabzonspor camiası yapılan her şeyin farkında Kendi hatalarının farkında. Biz içimizdeki hataların düzeltilmesi için her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızla oturup konuşacağız. Bu en fazla bana zarar. Kimse aklından şunu çıkarmasın, Trabzonspor camiası bunları unutmayacak. Sosyal medya delikanlılarını, TV şakşakcılarını unutmayacak tek tek giderek hesabını soracak.

İLGİ ÇEKİCİ HABERLER

 


Kira beyannamesinde son günlerÖnceki Haber

Kira beyannamesinde son günler

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde olaylara karışan 5 kişi tutuklandı: "Amacım soyunma odasına gidin demekti"Sonraki Haber

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde olayla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar