İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2283

Özgür Aras 30. yılını kutladı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgür Aras 30. yılını kutladı…
Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, meslek yılının 30. Yılını sanat, cemiyet ve iş dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin katıldığı bir organizasyonla kutladı.

Organizasyonunu Jovie Events’in yaptığı Jolly Joker Pub Kanyon’da gerçekleşen Özgür Aras’ın “Rengarenk30Yıl” adını verdiği gecesinde konuklar Cenk Çöteli’nin çaldığı şarkılar eşliğinde eğlendiler.

Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın “Rengarenk30Yıl” adını verdiği gecesine Aleyna Tilki, Begüm Obiz, Berkay, Burak Kut,  Cansu Kurtcu, Cem Özer, Ece Seçkin, Erkan Özarman, Erol Köse, Gülben Ergen, Gülçin Ergül, Gülşah Saraçoğlu, İbrahim Büyükak, İlker Ayrık, Lara Sayılgan, Mehmet Akbay, Onur Büyüktopcu,  Pelin Öztekin, Pınar Soykan, Seçil Gür, Seda Mete, Seda Sayan & Çağlar Ökten, Simge Sağın,Tanju Babacan, Yonca Evcimik, Zerrin Özer gibi birçok ünlü isim katıldı.

Özgür Aras, Zerrin Özer ile 1993 yılında başladığı mesleğinde bugüne kadar Ajlan Büyükburç, Aleyna Tilki, Berkay, Demet Akalın, Deniz Seki, Ece Seçkin, Gülben Ergen, Güzide Duran, İrem Derici, Seda Sayan, Simge, Yonca Evcimik gibi birçok ünlü isimle çalıştı.


Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı Bornova ve Balçova'da iki şube daha açtıÖnceki Haber

Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı Bornova ve...

Borusan, Sürdürülebilir Satın Alma Politikası'nı hayata geçirdiSonraki Haber

Borusan, Sürdürülebilir Satın Alma Polit...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar