İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Rize AK Parti'de belediye başkanlığı için ilk başvuru Pazar'dan!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rize AK Parti'de belediye başkanlığı için ilk başvuru Pazar'dan!
2024 Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde 9 Kasım 2023 Perşembe günü itibariyle süreç resmen başlarken AK Parti'den ilk aday adaylığı müracaatını Pazar belediye Başkanlığı için ilçe gençlik kolları başkanı Furkan Namlı yaptı.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Evraklarını tamamlayarak Rize İl başkanlığına müracaatını yapan AK Parti Pazar ilçe gençlik kolları başkanı Furkan Namlı’nın başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali Fuat Yağcı aldı.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, ‘’Pazar İlçe Gençlik Kolu Başkanımız Furkan Namlı’nın  Pazar İlçemizden Belediye Başkanı aday adayı başvurusunu İl Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Ali Fuat Yağcı teslim aldı. Aday adayımıza çıktığı bu kutlu yolda  başarılar dileriz.’’

Furkan Namlı, aday adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada,‘’Pazar İlçemizden Belediye Başkanı aday adayı başvurusunu İl Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Ali Fuat Yağcı'ya teslim ettik. Çözüm odaklı, yeni vizyon ve misyon, ilçemize genç vizyon hareketiyle sunacağımız projelerimizle bu yola baş koyduk. Bu süreçte teşkilatlarımız ile tüm istişarelerimizi yaptık. Pazar için vakti geldiğini düşünerek çıktığımız bu yolda Rabb'im muvaffak eylesin. Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece’’ diye konuştu.

9 Kasım 2023 Perşembe günü itibariyle başlayan Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelikleri için aday adaylığı başvuru süreci, 17 Kasım Cuma günü sona erecek. Meclis üyesi aday adayı  başvuruları ise 3 Aralık’a kadar devam edecek.

FURKAN NAMLI KİMDİR?

3 Temmuz 1994’te Pazar’da dünyaya gelen Furkan Namlı; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Pazar’da tamamladı. 2017’de Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak mezun olup, 6 yıldır Elektrik Elektronik mühendisi olarak çalışmaktadır. 2012 yılından beri siyasetin içerisinde olan Furkan Namlı, siyasete üniversite yıllarında Erzurum Üniversite Ak Gençlik Topluluğu (ÜNİAK)’ta başladı. Furkan Namlı sırası ile Mühendislik Fakültesi teşkilat başkan yardımcılığı, 2018-2019 Ak Parti Pazar İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, 2019 yılı yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi Adaylığı, 2019-2021 Ak Parti Gençlik Kolları Rize İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Kasım 2022 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Pazar ilçe Başkanlığına atanan Namlı, Üniversite yıllarında İlim Yayma Cemiyeti, İnsani Yardım Vakfı (İHH) gibi birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Namlı evli olup, bir çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor Konyaspor Karşılaşmasında 11'ler Belli OlduÖnceki Haber

Trabzonspor Konyaspor Karşılaşmasında 11...

Emekliye 5 bin TL ikramiye ödeme tarihi belli olduSonraki Haber

Emekliye 5 bin TL ikramiye ödeme tarihi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar