İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2500

Şenol Güneş Süper Lig'e Geri mi Dönüyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şenol Güneş Süper Lig'e Geri mi Dönüyor?
Aykut Kocaman'la 4 haftada puan alamayan Medipol Başakşehir'in, A Milli Takım'la yollarını ayıran Şenol Güneş'e teklif yaptığı iddia edildi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2022 Dünya Kupası elemelerinde alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen 69 yaşındaki deneyimli teknik adam, ay-yıldızlı ekiple bugüne kadar 82 maça çıkmıştı.

Şenol Güneş yönetimindeki milli takım, 59'u resmi, 23'ü özel toplam 82 maç oynarken, bu müsabakalarda 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 21 yenilgi yaşamış fakat son dönemdeki kötü gidiş neticesinde yollar ayrılmıştı.

Ayrılık sonrası gündemde en çok konuşulan konu Güneş'in yerine A Milli Takım'ın başına kimin geleceği iken tecrübeli teknik adama bir Süper Lig ekibi resmen teklif götürdü.

Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın yerine Şenol Güneş düşünülüyor. 2021-22 sezonunda henüz puanla tanışamayan Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın koltuğu sallanıyor. Çıktığı dört maçtan puan çıkaramayan ve ligin dibine yerleşen Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın koltuğu sallanırken yerine birçok isim gündeme gelmişti.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'le temasa geçtiği ve ilk görüşmenin yapıldığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Alternatif müziğin başarılı isimlerinden Can Kazaz Yapı Kredi bomontiada “World Akustik” sahnesindeÖnceki Haber

Alternatif müziğin başarılı isimlerinden...

Ayçam’a Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ÖdülüSonraki Haber

Ayçam’a Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar