İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2529

TFF açıkladı. İlk kez İtalya maçında uygulanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TFF açıkladı. İlk kez İtalya maçında uygulanacak
A Milli Futbol Takımı'nın yarın deplasmanda İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı, Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisiyle izlenebilecek.

A Milli Futbol Takımı'nın yarın deplasmanda İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı, Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisiyle izlenebilecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, futbolseverler bu maçı AR teknolojisi sayesinde farklı bir deneyimle takip edebilecekler. 

Federasyon, maçın AR teknolojisiyle izlenebilmesi için gerekli olan ücretsiz uygulama hesabını da duyurdu. Bu uygulama sayesinde, kullanıcılar sanal ve gerçek dünyayı birleştirerek maçın keyfini çıkarabilecekler.

Bu yenilikçi teknoloji ile futbolseverler, sahanın içinde hissedebilecek, oyuncuları ve maçın detaylarını daha yakından takip edebilecekler. AR teknolojisi, maçı sadece izlemekle kalmayıp, izleyicilere daha interaktif ve zengin bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

ekran-alintisi.jpg


Zyxel Networks, KOBİ’leri, uzaktan çalışanları ve MSP'leri desteklemek için kapsamlı siber güvenliğe sahip hepsi bir arada router’ı piyasaya sürüyor.Önceki Haber

Zyxel Networks, KOBİ’leri, uzaktan çalış...

18 yaş altı BES 1,2 milyon çocuğun geleceğine teminat olduSonraki Haber

18 yaş altı BES 1,2 milyon çocuğun gelec...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar