İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2517

Trabzon Havalimanı'nda uçakta bomba ihbarı! Yolcular tahliye edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon Havalimanı'nda uçakta bomba ihbarı! Yolcular tahliye edildi
Trabzon Havalimanı'nda bomba ihbarı yapıldı.Trabzon Havalimanı yeniden hava trafiğine açıldıKuveyt'ten havalanan ve bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na bugün öğle saatlerinde acil iniş yapan Cezire Havayolları'na ait uçak nedeniyle hava trafiğine kapatılan pist yeniden uçuşlara açıldı.Bu sabah Kuveyt'ten havalanan Cezire Havayolları'na ait uçak, Trabzon semalarındayken gelen bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Özel Harekat Polisi inceleme başlatırken, havalimanı geçici olarak uçuşa kapatıldı. Tek tek üst araması yapılarak uçaktan tahliye edilen yolcular havalimanı içine alınırken, yolcuların bagajları da mobil x-ray'den geçirilerek kontrol edildi. Bomba imha ekiplerinin uçakta yaptıkları aramalarda şuana kadar bir patlayıcıya rastlanılmazken, uçuşa kapatılan pist ise hava trafiğine yeniden açıldı.

Bu sabah Kuveyt'ten havalanan Cezire Havayollarına ait bir uçak hakkında bomba ihbarı yapılması üzerine şirkete ait uçaklar acil iniş gerçekleştirdi. Bir uçağın da Trabzon Havalimanı'na iniş yapması üzerine özel harekat polisi inceleme başlatırlen havalimanı da geçici olarak kapatıldı.

Trabzon Havalimanı'na inecek tüm uçaklar Samsun ve Ordu-Giresun Havalimanlarına yönlendirildi.

Havalimanında tek tek üst araması yapılarak uçaktan tahliye edilen yolcular havalimanı içine alınırken, yolcuların bagajları da mobil x-ray'den geçirilerek kontrol ediliyor. Bomba imha ekiplerinin ise uçakta aramaları sürüyor.

Trabzon Havalimanı yeniden hava trafiğine açıldı

Kuveyt'ten havalanan ve bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na bugün öğle saatlerinde acil iniş yapan Cezire Havayolları'na ait uçak nedeniyle hava trafiğine kapatılan pist yeniden uçuşlara açıldı.
Bu sabah Kuveyt'ten havalanan Cezire Havayolları'na ait uçak, Trabzon semalarındayken gelen bomba ihbarı üzerine Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Özel Harekat Polisi inceleme başlatırken, havalimanı geçici olarak uçuşa kapatıldı. Tek tek üst araması yapılarak uçaktan tahliye edilen yolcular havalimanı içine alınırken, yolcuların bagajları da mobil x-ray'den geçirilerek kontrol edildi. Bomba imha ekiplerinin uçakta yaptıkları aramalarda şuana kadar bir patlayıcıya rastlanılmazken, uçuşa kapatılan pist ise hava trafiğine yeniden açıldı.

Anahtar Kelimeler:
Maganda Kurşunu ile Yürüyemez Hale Geldi!Önceki Haber

Maganda Kurşunu ile Yürüyemez Hale Geldi...

En Başarılı Büyükşehir Belediye Ödülü Trabzon'unSonraki Haber

En Başarılı Büyükşehir Belediye Ödülü Tr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar