İstanbul
DOLAR34
EURO37
ALTIN2730

Trabzonlu kaleci koronaya yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonlu kaleci koronaya yakalandı
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor'da, teknik direktör Halim Karaköse, 2 kaleci ve bir malzemecinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor'da, teknik direktör Halim Karaköse, 2 kaleci ve bir malzemecinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolculardan biri ise Trabzonlu ve eski Trabzonsporlu Kaleci Zeki Ayvaz oldu.

Kulüp başkanı Vahit Olgun, yaptığı yazılı açıklamada, yarın Ankara'da oynanacak Ankara Demirspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara Kovid-19 testlerinin uygulandığını belirtti.

Teknik direktör Halim Karaköse, kaleciler Cengiz Biçer ve Zeki Aykaz ile malzemeci Aytekin Tüncer'in Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını ifade eden Olgun, şunları kaydetti:

"Hocamız, kalecilerimiz ve malzemecimiz karantinaya alınmış olup kafileden çıkarılmıştır. Ankara'ya uğurladığımız takımımızın yarınki Ankara Demirspor maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyor, hocamız, kalecilerimiz ve malzemecimizin kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederek acil şifalar diliyoruz."

Trabzonlu kaleci koronaya yakalandı

Anahtar Kelimeler:
Milli Takıma 3 TrabzonsporluÖnceki Haber

Milli Takıma 3 Trabzonsporlu

Trabzonspor, tek maçlık loca fiyatlarını açıkladı.Sonraki Haber

Trabzonspor, tek maçlık loca fiyatlarını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar