İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2433

Trabzonspor Hırvat Yıldızın Transferi İçin Sözleşmedeki O Maddeyi Kullanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Hırvat Yıldızın Transferi İçin Sözleşmedeki O Maddeyi Kullanacak
Bu sezon 34 maçta 17 kez fileleri sarsarak şov yapan 29 yaşındaki golcü için ikna turları başladı. Sözleşmesinde ‘2.5 milyon euro’ya serbest kalır’ maddesi iştahları kabartıyor

Forvet transferi için 4 koldan atakta. Leicester City ile sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Nijeryalı golcü İheanacho ve Gaziantep FK'da kiralık oynayan 24 yaşındaki Rumen santrfor Draguş ile görüşen Fırtına, sürpriz bir oyuncuyu daha gündemine aldı. Bjelica döneminde transferi için yaklaşık 2.5 ay boyunca uğraşılan Bruno Petkovic yine gündeme geldi. 29 yaşındaki Hırvat yıldız, bu sezon Dinamo Zagreb forması ile oynadığı 34 maçta 17 gol attı ve 8 de asist yaparak kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşadı. Petkovic, ayrıca Hırvatistan Milli Takımı'nda da 2024 yılı içerisinde çıktığı 5 maçta 3 kez fileleri sarstı.

ORSIC DEVREYE GİRDİ

19 Eylül 2023 tarihinde kulübüyle sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak 2025 yılına kadar anlaşma sağlayan Petkovic, sözleşmesine 2 milyon 500 bin euro'ya serbest kalır maddesi ekletmişti. Bu rakamın Trabzonspor yönetim kurulu tarafından makul görüldüğü ancak 1.93 boyundaki oyuncunun ikna edilmesi için ise görüşmelerin başladığı belirtildi. Sezon başında Nenad Bjelica'nın istediği tecrübeli futbolcuya teknik direktör Abdullah Avcı'nın da sıcak baktığı ve transferi için görüşmelere onay verdiği öğrenildi. Ayrıca vatandaşı olan Orsic'in de Trabzon ile ilgili gerekli bilgileri vatandaşına verdiği dile getiriliyor. (Fotomaç)

İLGİLİ HABERLER


Abdullah Avcı şampiyonluk sezonunda istedi alamadı! Bedava geliyor...Önceki Haber

Abdullah Avcı şampiyonluk sezonunda iste...

Trabzonspor Dragus transferini bitiriyor! Çarpıcı açıklama geldiSonraki Haber

Trabzonspor Dragus transferini bitiriyor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar