İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2473

Trabzonspor Maçı Öncesi Samsunspor'dan Algı Operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Maçı Öncesi Samsunspor'dan Algı Operasyonu
Samsunspor, Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, hakem ataması kararına tepki gösterdi ve kararın yeniden gözden geçirilmesini talep etti.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında TrabzonsporSamsunspor'un konuğu olacak. Karşılaşma öncesi  Samsunspor sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, hakem Abdülkadir Bitigen’in maça atanması endişe içinde takip ediyoruz denildi.

Kararın yeniden gözden geçirilmesini talep eden kırmızı beyazlı ekip açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Cumartesi akşamı Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız müsabakaya Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakem Abdulkadir Bitigen'in atanmasını endişe içerisinde takip ediyoruz.

Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen'in, Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir.

TFF ve MHK'nin yapmış olduğu bu atama kararının yapay zeka uygulaması ile de bağdaştığını düşünmemekteyiz. Bu nedenle camiamızın haklı tepkisine kulak verilerek kararın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz."


TFF Toplanan İmzaların Sayısını AçıkladıÖnceki Haber

TFF Toplanan İmzaların Sayısını Açıkladı

Trabzonspor'dan Ezeli Rakibine Tarihi FarkSonraki Haber

Trabzonspor'dan Ezeli Rakibine Tarihi Fa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar