İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2529

Trabzonspor Yeni Onuachu'sunu Buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Yeni Onuachu'sunu Buldu
Trabzonspor, Paul Onuachu'nun Southampton'dan bonservisini alamama ihtimaline karşılık forvet arayışlarını Belçika'ya yöneltti.

Trabzonspor, Paul Onuachu'nun Southampton'dan bonservisini alamama ihtimaline karşılık forvet arayışlarını Belçika'ya yöneltti. Sezon boyunca sergilediği performans ile taraftarın sevgisini kazanan Nijeryalı golcü Onuachu'nun geleceği belirsizliğini korurken, bordo-mavililer alternatif planlarını devreye soktu.

Soccernet'in haberine göre; Trabzonspor, Onuachu'nun transferinde istenen yüksek bonservis bedeli nedeniyle Genk'in forveti Tolu Arokodare'ye yönelecek. 2027 yılına kadar Genk ile sözleşmesi bulunan Arokodare, bu sezon gösterdiği 14 gol ve 3 asistlik performansla Trabzonspor'un dikkatini çekti. Trabzonspor yönetimi, Onuachu'ya alternatif olarak gördüğü Arokodare için Genk kulübüne teklif yapmaya hazırlanıyor.

Haberde, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da Arokodare'ye onay verdiği belirtildi. Arokodare ve Onuachu arasında fiziksel benzerlikler de dikkat çeken bir nokta. Onuachu'nun vatandaşı olan 23 yaşındaki Arokodare, 1.97 metre boyuyla öne çıkıyor ve Onuachu'nun eski takımı Genk'te forma giyiyor.


Kupa Finalinde Olimpiyat Stadı Tribün Dağılımı Belli OlduÖnceki Haber

Kupa Finalinde Olimpiyat Stadı Tribün Da...

Trabzonspor U17 Takımının Rakibi Belli OlduSonraki Haber

Trabzonspor U17 Takımının Rakibi Belli O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar