İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2515

Trabzonspor'a Dünyanın Öbür Ucundan Transfer Müjdesi Geldi: Abdullah Avcı Gördü ve...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'a Dünyanın Öbür Ucundan Transfer Müjdesi Geldi: Abdullah Avcı Gördü ve...
Di Maria transferinde Trabzonspor'a iki güzel haber geldi. Önce Beşiktaş, Arjantinli oyuncuyla ilgilenmediklerini açıkladı. Sonrasında ise Di Maria'nın ülkesine dönmesinin yolu kapandı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın futboldan sorumlu yöneticisi Feyyaz Uçar, "Di Maria, Samet Aybaba'nın hazırladığı listede yok. Gelecek hocanın listesinde olur mu bilmiyorum" açıklamasını yaptı. Bu açıklama, menajerler tarafından Beşiktaş'a da önerilen Di Maria için Trabzonspor'u umutlandırdı. En azından Türkiye ayağında, Di Maria için yarışta Trabzonspor yalnız kalmış gibi görünüyor.

Ülkesine Dönme İhtimali Ortadan Kalktı

Di Maria'nın ülkesine dönmek istemesi, ancak ülkedeki uyuşturucu baronlarının buna karşı çıkması, Arjantin'de büyük bir krize neden oldu.

Arjantin Güvenlik Bakanı Patricia Bullrich, Di Maria'nın ülkesinde yeniden futbol oynama kararından vazgeçmesi üzerine tepkisini dile getirdi.

"Di Maria'nın babasıyla iki ya da üç kez konuştum. Çok korkmuşlardı. Onları anlıyorum. En tanınmış kişileri seçiyorlar. Çok fazla korku yaratıyorlar. Ben buna narkoterörizm diyorum.
"Normalleşmeyi umuyorum. Dört ayda cinayetleri yüzde 50 azalttık. Rosario'da işler normale dönüyor. Umarım Di Maria geri döner."
Evlerinin Önünde Havaya Ateş Açtılar

Mart ayının sonunda, Di Maria'nın ailesi, yaşadıkları mahallenin kapısında tehdit edildi. Hareket halindeki bir araçtan havaya çok sayıda el ateş edilerek kapıya şu not bırakıldı:

"Oğlunuz Ángel'e bir daha Rosario'ya dönmemesini söyleyin, aksi takdirde bir aile üyesini öldürerek onu mahvederiz.
"(Maximiliano) Pullaro bile seni kurtaramayacak. Kağıt parçalarını atmıyoruz. Kurşun atıyoruz ve ölü insanları atıyoruz."
Teklif Aldı Ama Kabul Edemedi

Angel Di Maria, doğup büyüdüğü şehrin takımı Rosario Central'dan transfer teklifi aldı. Ancak ölüm tehditlerinden sonra teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Kaynak : Taka Gazetesi


Trabzonspor'da Transferde Hiç Duyulmadık Yıldız Golcü İsim Geliyor: Avcı'nın Gizli Silahı...Önceki Haber

Trabzonspor'da Transferde Hiç Duyulmadık...

Başkan Doğan Açıkladı: Bu 4 Bomba Transfer Yeni Sezonda Trabzonspor Forması Giyecek!Sonraki Haber

Başkan Doğan Açıkladı: Bu 4 Bomba Transf...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar