İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2500

Trabzonspor'a gol makinesi geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'a gol makinesi geliyor!
14 haftalık bölümde Süper Lig'de en yakın takipçisine 10 puan fark atan namağlup lider Trabzonspor, nokta atışı transferlerle işini garanti altına almak istiyor.

Bordo-Mavililer, Ukraynalı yıldız Yarmolenko ile söz kesti. Çin'den ayrılan boştaki Goulart için de temaslar yakında başlayacak. Bir de sol bek transferi kulislerde konuşuluyor.Trabzonspor nokta atışı transferlerle şampyonluktaki iddasını kuvvetlendirmek istiyor. Bordo-Mavililer'in Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, transferleri netleştirdi. West Ham ile sözleşmesi biten Ukraynalı yıldız Yarmolenko ile yapılan ilk temaslardan olumlu sonuç çıktı.

BEDAVAYA FORVET ARKASI

Bordo-Mavililer Çin ekibi Guangzhou'dan ayrılan ve şu anda kulüpsüz olan Brezilyalı forvet arkası Ricardo Goulart'ı da gündemine aldı. Futbolcuya bonservis verilmeyecek olması transfer ihtimalini kuvvetlendiriyor. 30 yaşındaki Goulart, 13 karşılaşmada 7 gol kaydetti. On numara, gizli forvet ve 9 numara olarak oynayabiliyor.

SİVASSPORLU UĞUR

Trabzonspor, sol beke de alternatif isim bakıyor. Sivassporlu Uğur Çiftçi ismi gündeme geldi. İsmail Köybaşı ile devre arası yolların ayrılacağı konuşuluyor. Uğur Çiftçi, Trabzonspor'a sıcak bakıyor.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray Başkanı Murat Elmas'tan Trabzonspor AçıklamasıÖnceki Haber

Galatasaray Başkanı Murat Elmas'tan Trab...

Trabzonspor'da yeni yönetim listesi belli oldu .Sonraki Haber

Trabzonspor'da yeni yönetim listesi bell...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar