İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2392

Trabzonspor’da transfer planlamaları son hızıyla devam ediyor! Fırtına’ya 2 lokomotif

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor’da transfer planlamaları son hızıyla devam ediyor! Fırtına’ya 2 lokomotif
Trabzonspor scout ekibi yönetime 2 orta sahanın adını verdi.

Bordo-mavili yönetime önerilen ilk isim Rusya’da Lokomotiv Moskova formasını giyen ön libero Dmitriy Barinov. 27 yaşındaki orta saha, 18 kez Rus Milli Takımı’nda oynadı. Borinov’un kulübü ile 2026’ya kadar kontratı bulunuyor.

Scout ekibinin yönetime adını verdiği diğer isim ise Portekiz’in Famalicao takımında oynayan 24 yaşındaki Zaydou Youssouf. Komorlar asıllı Fransız oyuncu merkez orta sahada görev yapıyor. Youssouf güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.


TRABZONSPOR’da yeni sezon planlamaları son hızıyla devam ederken, scout ekibinden yönetime 2 futbolcunun adı verildi. Bunların ilki Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımında oynayan ön libero Dmitriy Barinov. 27 yaşındaki orta saha, 18 kez Rus Milli Takımı’nda oynadı. Borinov’un kulübü ile 2026’ya kadar kontratı bulunuyor. Dmitriy Borinov bu sezon 17  lig maçına çıktı 1 gol kaydetti.

SCOUT ekibinin yönetime önerdiği bir diğer ismin ise Portekiz’in Famalicao takımında oynayan 24 yaşındaki Zaydou Youssouf olduğu öğrenildi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Komorlar asıllı Fransız oyuncu merkez orta sahada görev yapıyor. Portekiz Ligi’nde Famalicao formasıyla bu sezon 21 maça çıkan Zaydou Youssouf bin 812 dakika sahada kaldı 1 gol kaydetti. 4 milyon Euro piyasa değeri olan Zaydou Youssouf’un kulübü ile 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor

KAYNAK : KARADENİZ GAZETESİ 



Fatih Tekke'den Trabzonsporlu Futbolcuya ÖvgülerÖnceki Haber

Fatih Tekke'den Trabzonsporlu Futbolcuya...

E-imza kullanımı artıyor, ıslak imza tarihe karışıyorSonraki Haber

E-imza kullanımı artıyor, ıslak imza tar...

Haber Yorumları

  • Bekaroğlu07-03-2024 20:04

    Avcı ile kaç maç çıkarır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar