İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Trabzonspor'dan İki Transfer Bombası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'dan İki Transfer Bombası
Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan Trabzonspor, bonservisi Southampton'da bulunan ve Olympique Lyon'da kiralık olarak forma giyen Hırvat stoper Duje Caleta-Car ile Rangers'ın orta saha oyuncusu John Lundstram'ı gündemine aldı.

Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren ve bazı oyuncularla anlaşma aşamasına gelen Trabzonspor, İngiltere'de Southampton'da oynayan defans oyuncusu Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangers ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da Duje Caleta-Car ve John Lundstram iddiası

Southampton'un Premier Lig'de küme düşmesi ve küçülmeye gitmesi üzerine sezon başında Fransa'nın Olympique Lyon takımına kiralık olarak transfer olan Duje Caleta-Car'ı bordo-mavili kulüp de istemişti. Oyuncunun sezon sonunda İngiltere'ye dönmesi halinde Trabzonspor, Southampton kulübüyle görüşmelerine hızlandıracak. Karadeniz ekibi, sezon başında İngiltere'nin Southampton takımından Orsiç ve Onuachu'yu transfer etmişti. İngiliz kulübü ile ilişkilerini iyi seviyede tutan Trabzonspor, İngiliz kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat stoperi bu kez Trabzon'a getirmeyi hedefliyor.

KAYNAK : HABERTS CNN TÜRK

İLGİLİ HABERLER


Mirastan en çok payı artık o evlat alacakÖnceki Haber

Mirastan en çok payı artık o evlat alaca...

Galatasaray Trabzonspor'la birleştiSonraki Haber

Galatasaray Trabzonspor'la birleşti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar