İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2528

Trabzonspor'un Transferde Sona Yaklaştığı 4. İsim Belli Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'un Transferde Sona Yaklaştığı 4. İsim Belli Oldu
Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Bu sezon Süper Lig'de zirve yarışından uzak kalan, Abdullah Avcı'nın gelişiyle birlikte ivme yakalayan ve lig üçüncülüğü ile Türkiye Kupası hedefi koyan Trabzonspor'da, yeni sezonun kadro planlaması için düğmeye basıldı.

Lig sona ermeden birçok oyuncu konusunda mutlu sona ulaşmak isteyen Trabzonspor'da 3 futbolcunun transferi imza aşamasına kaldı.

Barisic, Lundstram ve Dragus tamam
Glasgow Rangers forması giyen İskoç sol bek Borna Barisic ve İngiliz orta alan oyuncusu John Lundstram'ı bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, Gaziantep FK'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Standard Liege'de bulunan Dragus transferini de imza aşamasına getirdi.


Barisic, Lundstram ve Dragus'un yeni sezonda bordo mavili formayı giymeleri beklenirken, Trabzonspor'da birçok mevki için arayışlar da sürüyor.

Dragus

Muhammed Cham'da sona doğru
Başkan Doğan, "3 transfer bitti, 1 transfer daha bitiyor" demişti. Doğan'ın "bitme aşamasında" dediği futbolcunun Clermont forması giyen 23 yaşındaki Avusturyalı 10 numara Muhammed Cham olduğu öğrenildi.

Bordo mavililerin, Muhammed Cham için Fransız ekibiyle yapılan görüşmelerde sona yaklaştığı ve oyuncunun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Cham

Laszlo Benes'in talibi çok
Trabzonspor, Hamburg forması giyen 26 yaşındaki Slovak orta alan oyuncusu Laszlo Benes ismini gündeme almıştı.

Gol ve asistleriyle adından söz ettiren Laszlo Benes'in Trabzonspor dışında da çok sayıda talibi olduğu, bu durumun bonservis bedelini yukarı çektiği kaydedildi.

Benes

İLGİLİ HABERLER


GÜMÜP’den Gümüşhane'nin Doğal Mirasının Korunması İçin ÇağrıÖnceki Haber

GÜMÜP’den Gümüşhane'nin Doğal Mirasının...

Onuachu'nun Son Durumu Belli OlduSonraki Haber

Onuachu'nun Son Durumu Belli Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar