İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2393

Trabzonspor'un Yeni Sezon Transferleri Resmileşti: Bu 3 Transfer Tamam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'un Yeni Sezon Transferleri Resmileşti: Bu 3 Transfer Tamam
Trabzonspor, önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefi doğrultusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Trabzonspor, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan transfer görüşmelerinde üç önemli isimle anlaşma sağlandı. Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Standard Liege'e ait olan Romanyalı golcü Denis Draguş'un yanı sıra İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta oynayan 31 yaşındaki Hırvat sol bek Borna Barisic ve 30 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu John LundstramTrabzonspor'un yeni hedefleri arasında yer alıyor.

Bu transferlerle ilgili resmi açıklamaların kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Özellikle Rangers'ın teknik direktörü Philippe Clement'in John Lundstram'ın takımdan ayrılmasını istemediği biliniyor. Lundstram'ın hem 6 numara hem de 8 numara pozisyonlarında oynayabilmesi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da ısrarla transfer edilmesini istediği bir özellik olarak öne çıkıyor.

Ayrıca, prensip anlaşmasına varılan Hırvat sol bek Borna Barisic'in performansının, takıma büyük katkılar sağlaması bekleniyor. Özellikle Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'in etkisi altında gösterdiği performansla dikkat çeken Barisic'in, yeni sezonda Trabzonspor'un savunmasına güç katacağı düşünülüyor. Borussia Dortmund'dan transfer edilen Meunier'in ortaya koyduğu performans, Süper Lig'e damgasını vurmuş ve takımına önemli asistler yapmıştı. Benzer bir etkinin, Barisic'in de Trabzonspor'da göstereceği performansla olabileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor camiası, bu transferlerin takıma yeni bir ivme kazandıracağına inanıyor ve yeni sezon öncesinde büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak : Taka Gazetesi

İLGİLİ HABERLER

 


Trabzonspor Gaziantep FK Maçının Hakemleri Belli OlduÖnceki Haber

Trabzonspor Gaziantep FK Maçının Hakemle...

Trabzonspor'da, Yıldız Oyuncu Hamşik Transfer İçin Tekrar Devrede...Sonraki Haber

Trabzonspor'da, Yıldız Oyuncu Hamşik Tra...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar