İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2442

Türk doktor kanseri bitirecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk doktor kanseri bitirecek
Dünyanın en iyi 7 doktoru arasında gösterilen Türk doktor Yadigar Genç…

Almanya’da yaşayan Türk Doktor Yadigar Genç Kanserle mücadele de geliştirdiği Lazer ile tedavi ve onkolojik tedavi ile dünyanın gündemine oturdu.

Kanser ile mücadele de dünyanın en iyi yedi doktoru arasında gösterilmekte. Türkiye ‘de üye olduğu bilim kurulu üyelikleri ile de Türk sağlık sektörünün yakından tanıdığı Yadigar Genç. Lazerle kanser tedavisinin ikinci aşamasında Onkolojik tedavi yöntemi ile de birçok ülkeden gelen hastaların umut kaynağı oldu.

2024 yılında 5 durumu olmayan hastayı da tedavi edeceğini belirten Yadigar Genç, imkanlarımız el vermesi durumunda bu sayının Türk hasta sayısının 10 ve üzeri olarak tedavilerini üstleneceğini ve başta Türk olmak üzere diğer hastalarında yaşama tutunması için eklinden geleni yapacağını belirtti.

Dr. Yadigar Genç; “Onkolojik tedavi yönteminin kanser tedavisinde başarı oranı diğer tedavi yöntemlerine göre % 70 daha fazla. Ve daha kısa sürede cevaplar vermekte. Onkolojik virüsler, kanser tedavisinde giderek daha fazla ilgi gören bir alanı temsil eder. Bu tedavi stratejisi, virüslerin genetik olarak modifiye edilmesini içerir, böylece özellikle kanser hücrelerini hedef alır ve bunları yok ederken sağlıklı hücrelere zarar vermez. Onkolojik virüslerin kullanımı, kanser hücrelerini seçici olarak enfekte ederek, içlerinde çoğalır ve nihayetinde patlayarak hücrelerin ölümüne yol açar. Bu süreç, immün sistem yanıtını artırarak ve anti-tümör etki sağlayarak kanserle mücadeleyi destekler. Onkolojik virüs tedavisi, geleneksel kanser tedavilerine yanıt vermeyen veya yan etkileri tolere edemeyen hastalar için umut vadeden bir alternatif olarak görülmektedir. Sonuç olarak, onkolojik virüslerin kanser tedavisindeki büyük potansiyel çekmektedir ve gelecekte kanser tedavisi stratejilerinde önemli bir rol oynamamaktadır. Onkolitik kanser virüs tedavisi Almanya’da Dr. Yadigar Genç bünyesinde Genç Medical merkezinde uygulanmaktadır, modern innovativ kanser tedavi opsiyonu olarak hastalar için daha etkili ve daha az invaziv tedavi seçeneğini sağlamaktadır.”


Hukukçu Figen Çalıkuşu Abdullah Zeydan kararını değerlendirdi: Kesinleşmiş adaylık itirazla düşürülemezÖnceki Haber

Hukukçu Figen Çalıkuşu Abdullah Zeydan k...

Trabzonspor'un Konyaspor Maçı Kafile Kadrosu Belli OlduSonraki Haber

Trabzonspor'un Konyaspor Maçı Kafile Kad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar