İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2391

Abdullah Avcı Akyazı Stadyumunda Kayserispor Avladı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı Akyazı Stadyumunda Kayserispor Avladı.
Abdullah Tebrik Ediyorum Futbolcularimizi Tebrik Ediyorum. mücadele etti. Kazanmayı Bildi.

Abdullah Avcı Kayserispor Avlamayı Başardi. Takımı Kutluyorum. Abdullah Avcı Tebrik Ediyorum.Mücadeleyi Son Ana Birakmadilar Kazanmayı Bildik. İnşallah Ziraat Türkiye Kupasi İnşallah Vava Kars Karagümrük Yenerek Yolumuza Devam Ederiz

İbrahim Ethem Haciosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanliğina Aday Oldu. İbrahim Ethem Haciosmanoğlu tebrik eder Başarilarinin Devamini Diliyorum İbrahim Ethem Haciosmanoğlu yakişir Türk FutbolunaTürk futbolunu  Belki Temizler Adaletli Yönetmeye Çalişir.

Vava Kars Karagümrük Hazirliklarina Biran Önce Başlamaliyiz İnşallah VaVa Kars Karagümrük Yenerek Rövans Maçında Eleyerek Yolumuza  Devam Ederiz. Trabzonsporuma Vava Kars Karagümrük Maçinda  Başarılar Diliyorum..

Kayseripsor Yenerek İyi İş Başarmış Olduk Takımı Tebrik Ediyorum. Mücadeyi Etti Kazanmayı Bildi Kayserispor Yenerek 3.Lük Korumayı Başardık.Beşiktaş Aaramızda 4. Puan Fark Atarak Büyük İş Başarmış Olduk. İnşallah Vavakars Karagümrük Maçinda Seyircimizle Kazananarak Yolumuza Devam Ederiz Rövanş Maçina Bir Adım Yaklaşiriz Seyircimize Cağrim Stadyum Boş Bırakmasınlar Destek Olsunlar Takımına Seyirici Cok Önemli Bu Macta Bu Maç Çok Önemli Bir Maç Olacak Seyircimize Çok İhtiyaç Olacak.

Uğurcan Yediği Golde Çok Hatası var Eğer Galip Gelmeseydik Cok Eleştiriler Olacaktı Uğurcan'a Gitmeyi Kafasına Koymuş Bence Yollamak En Doğrusu ne Kadar Veriyorlarsa Satsınlar Yeni Kaleci Alsınlar Sezon Sonunda Bombaları İlk Bizden Duyacaksınız Beklemede K:alın Bombaları Patlatacağiz. Haziran Ayında İlk Bizden Duyacaksınız. İlK Biz Vereceğiz Haberleri Beklemeye Devam Edin.

Umarım Okursunuz Köşe Yazımı Herkese Hayırlı Pazarlar Diliyorum...

Kalın Sağlicakla 

Hörrmetlerle

Alper Dural Yazdi.

 


Ümit Sağır TÜFAD Trabzon Şubesi Başkan Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Ümit Sağır TÜFAD Trabzon Şubesi Başkan A...

Trabzonspor'un Kupa Maçı Öncesi Onuachu GelişmesiSonraki Haber

Trabzonspor'un Kupa Maçı Öncesi Onuachu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar