İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2379

Ümit Sağır TÜFAD Trabzon Şubesi Başkan Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümit Sağır TÜFAD Trabzon Şubesi Başkan Adaylığını Açıkladı
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şube Başkanlığı’nın Haziran ayı içerisinde yapılacak olan olağan genel kurulunda bir isim daha adaylığını açıkladı.

Türkiye Süper Lig’i  dahil birçok kulüpte uzun yıllar porfesyonel futbol oynayan ve futbolu bıraktıktan sonra da yaşantısına antrenör olarak devam eden Ümit Sağır, TÜFAD Trabzon Şube Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Ümit Sağır yaptığı açıklamada, “ antrenör arkadaşlarımız ile yaptığımız uzun istişare ve değerlendirmeler sonrası Haziran ayında gerçekleşecek olan Türkiye Futbol Antrenörleri Trabzon Şube Başkanlığı seçimli genel kurulunda dermek başkanlığına aday olmaya karar verdim. Trabzon antrenörlerinin sorunlarının çözüme kavuşması, yeni projelerle eğitimlerine destek sağlanması ve Trabzon antrenörlerinin Türkiye’de hakettiği yerlere taşınabilmesi için çıktığımız bu yolda, tüm meslektaşlarımızın desteğini rica ediyoruz” dedi

Ümit Sağır’ın önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek hem projelerini hem de yönetim kurulu listesini açıklayacağı öğrenildi.


Trabzonspor'dan transfer bombası! Menajeri İstanbul'a geldiÖnceki Haber

Trabzonspor'dan transfer bombası! Menaje...

Abdullah Avcı Akyazı Stadyumunda Kayserispor Avladı.Sonraki Haber

Abdullah Avcı Akyazı Stadyumunda Kayseri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar