İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2474

Abdullah Avcı Av Dönemi Başladi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı Av Dönemi Başladi"
Takımı kutluyorum 2 Abdullah Avcı Döneminde Galibiyetle başladik inşallah Galibiyetlerin devamida Olur. Avcı Av Dönemi başlamıştır.

Abdullah Avcı bir bir Rakipleri tekrardan Av Yapmaya başladi. Hayırlı olsun 2. Abdullah Avcı döneminde Galibiyetle Başlamak Herzaman başlangictir. takımı Kutluyorum. Mücadelesinden dolayı Avcı Rakipleri Av Yapmaya devam ediyor.

Sıra Fatih Karagümrük maçına geldi. Fatih Karagümrük Macinda galibiyetle Başlarsa Avcı ilk Dönemindeki gibi Fatih Karagümrük devirise büyük İş basarmiş Olur. Takımı tekrardan tebrik ediyorum. 

Şimdi sıra deplasmanda oynayacağimiz Fatih Karagümrük maçına çevrildi. o maçı da Kazanırsa Abdullah Avcı ozaman büyük Hoca Diyeceğim çok zor bir maç olacak. Fatih Karagümrük maçı inşallah kazanıp Yolumuza Devam ederiz. rakipler yavaş Yavaş av olacak Gibi Gözüküyor. Avcı Onu gösterdi ilk maçında Galibiyet Almak büyük başarı hele rakipler av Olmaya devam ederse rakip kalmaz. Abdullah Avciya şimdi Fatih Karagümrük Maçına Hazirlanmaliyiz Bu maçı geride Birakıp Fatih Karagümrük maçina Hazirlanmaliyiz. Takımı Tekrar Kutluyorum Galibiyetten dolayı tebrik Ediyorum.

Umarım okursunuz köşe Yazımı Herkese Hayirli haftalar dilerim.

Kalın Sağlicakla

Alper Dural yazdı.

Hörmetlerle


Fırtına evinde Alanya'yı devirdi!Önceki Haber

Fırtına evinde Alanya'yı devirdi!

Cumhuriyetin altın çocuklarını yetiştireceğiz!Sonraki Haber

Cumhuriyetin altın çocuklarını yetiştire...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar