İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2431

Cumhuriyetin altın çocuklarını yetiştireceğiz!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyetin altın çocuklarını yetiştireceğiz!
Cumhuriyetimizin 100. Yılını ve sektördeki 41. yılını beraber kutlayacak olan Flokser Tekstil, çocuklara anlamlı Cumhuriyet kutlaması ve projesi…

Cumhuriyet’in 100. Yılı ve değerleri konulu resim yarışması düzenleyen Flokser Tekstil, ‘Cumhuriyetin Altın Çocukları’ adlı resim yarışması ile yarışmaya katılan 450 çocuğa çeyrek altın hediye ederek destek ve ödüllendirmelerde bulundu.

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite olmak üzere 450 çocuğumuzun eseri kategorize edilerek ciddi bir katılım ve proje başarısı sağlandı. Eğitime verdiği önem, burs çalışmaları ve özellikle mesleki eğitimin gelişmesi için çaba sarf eden firma, birçok konuda işbirliği gerçekleştirdiği, bölge okullarının görsel sanatlar öğretmenlerinden oluşan jüri üyeleri ile eserleri profesyonel olarak değerlendirmeye alarak dereceye girenleri ödüllendirdi. Bu anlamlı proje ile gençlerin Cumhuriyet değerlerini sanatla aktaracakları bir platform oluşturdu.

Cumhuriyetin altın çocuklarını yetiştireceğiz!

Firma çalışanlarının çocuklarının yer aldığı ödül seremonisinde her kategorinin 1.’lerine tam altın, 2.’lerine yarım altın ve geri kalan tüm çocuklara çeyrek altın hediye edilerek, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşamaları sağlandı.   

Dereceye giren İlkokul birincisi Yusuf Bayhoca, ikincisi Ali Kaan Hekimoğlu, Ortaokul Birincisi Efsane Melis Özkan, ikincisi Firuze Şayan, Lise Birincisi Alize Aslan, ikincisi Ahmet Eren Şengül, üniversite birincisi Emin Büyüközkara, ikincisi ise Baran Toptaş oldu.

Flokser Tekstil, sahip olduğu entegre tesis ile 1997 yılından beri Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yer almakta. Firma, tüm çocuklarımızın sanata ve geleceğe yönelik desteklenmesi ile ilgili her konuda ve her zaman elini taşın altına sokmaya hazır olduklarını vurgulayarak, Cumhuriyet coşkusunu 100. yılımızda kutlamaktan mutluluk duydukları projenin tüm ülkeye örnek olmasını diliyor.

Etkinlik yapılan alana ailelerinde büyük ilgi ile katılım sağlaması tam anlamı ile coşku yaratırken, 800 kişiye varan kalabalık hep bir ağızdan istiklal marşı ve cumhuriyet temalı şarkılarla çok güzel bir koro oluşturdu. Etkinlikte dağıtılan hediyelerden sonra açılan resim sergisine katılımcılar yoğun ilgi gösterirken, tüm çocuklar firma yöneticileri ve aileleriyle doyasıya eğlendi.  Çocukların ödül sırasındaki heyecanı ve neşesi ise gözlerden kaçmayan diğer bir ayrıntı idi. Bu proje bugüne kadar yapılan bir yarışmaya katılan en fazla kişiye, derece fark etmeksizin tüm katılımcılara ödül verilen Cumhuriyet temalı ilk organizasyon olarak da tarihte yerini almış oldu.

---------------------
Serkan Candaş 
Gazeteci / Basın Danışmanı
0538 582 18 84
https://www.instagram.com/srkncandas/


Abdullah Avcı Av Dönemi Başladi"Önceki Haber

Abdullah Avcı Av Dönemi Başladi"

Trabzonspor'dan KAP'a Flaş açıklama!Sonraki Haber

Trabzonspor'dan KAP'a Flaş açıklama!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar