İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2444

Abdullah Avcı'dan Operasyon! 4 yıldızın üstünü çizdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Avcı'dan Operasyon! 4 yıldızın üstünü çizdi
Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor'da transferde flaş bir gelişme yaşandı. Kadroda düşünmediği isimleri belirlemeye başlayan Abdullah Avcı, 4 yıldızın üstünü çizdi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da ara transfer çalışmaları teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda başladı. Kadroda düşünmediği isimler için de kararını vermeye başlayan Abdullah Avcı, 4 ismin üstünü çizdi.

TRABZONSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ BAŞLADI

Sezona Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor alınan kötü sonuçların ardından Hırvat teknik adam ile yollarını ayırdı ve takımın başına bir kez daha Abdullah Avcı'yı getirdi. Avcı yönetiminde yeniden yükselişe geçen bordo-mavililer, ara transferde kadrosunu güçlendirerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

ABDULLAH AVCI "BURAYA KADAR" DEDİ

Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, kadroda düşünmediği isimleri belirlemeye başladı. Avcı, Joaquin Fernandez, Dimitrios Kourbelis, Enis Bardhi ve Umut Bozok'un planları arasında yer almadığını yönetime iletti. Karadeniz ekibi bu 4 isim için gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

AVCI'NIN ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Abdullah Avcı, 2. kez devraldığı Trabzonspor'da bu sezon şu ana kadar 5 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan 60 yaşındaki çalıştırıcı, maç başına 2.20 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: Akşam


Artık tüm veliler o parayı her ay ödemek zorundaÖnceki Haber

Artık tüm veliler o parayı her ay ödemek...

Trabzonspor - Kayserispor maçının ilk 11'leri belli oldu!Sonraki Haber

Trabzonspor - Kayserispor maçının ilk 11...

Haber Yorumları

  • kaptanı derya03-12-2023 12:49

    desene bakasetas 10 maçtır ruhsuz oynayanına ve eren 60 maçtır rakibe asist yalanıyla devam

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar